Turan Seramik UNICERA Fuarı'nda

2015 Yılında Yüzde 30'luk Bir Sıçrama Hedefliyoruz

info@karadenizekonomi.com / 25.02.2015

Turan Seramik UNICERA Fuarı'nda

TURAN SERAMİK A.Ş TURAVİT MARKASIYLA 27’Cİ ULUSLAR ARASI  UNICERA SERAMİK BANYO MUTFAK FUARINDA YERİNİ ALDI

Turan Seramik A.Ş Turavit markasıyla 27’ci uluslar arası  UNICERA seramik,banyo,mutfak fuarında yerini aldı.Konuyla ilgili olarak Turan Seramik A.Ş Yönetim kurulu başkan vekili Olgun Çakmak şu açıklamaları yaptı.

Turan Seramik A.Ş olarak düzenli olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmaktayız.Ürettiğimiz ürünleri böylesine önemli bir fuarda tüketiciyle buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. .Fuar 24 Şubatta başladı.28 Şubatta son bulacak.Sektör açısından faydalı bir fuar olarak görmekteyiz.Turavit markasıyla üretim yapan Turan Seramik, 2015 yılında yapacağı yeni yatırımlarımızla birlikte   üretim kapasitemizi 75 bin parçaya çıkarak istikrarlı büyümemizi  sürdüreceğiz.

2015 Yılında 10 Milyonluk Yatırım Hamlesini Başlattık.

Firma Yönetim Kurulu başkan Vekili Olgun Çakmak ,Ordu’nun Türkiye’nin 30’cu büyük şehri olmasıyla yatırımların daha da hızlanacağını ,devasa projelerle büyük şehir olmasıyla birlikte havalimanı,dereyolu projesi,çevre yolu projesi ile büyüyeceğini ifade etti.Çakmak bu büyemeye endeksli olarak  firmamız  kendini sürekli yenilemeye  ve yatırımlar yapmaya devam edecektir.Turan Seramik A.Ş olarak yapılacak yatırımların 10 milyonluk kısmının 2015 yılında gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlarla ,16 ülkeye yapılan ihracatında artacağını dile getirdi.

Fas, Tunus, Cezayir, Libya, Ürdün, Suriye, Lübnan, Irak, Azerbaycan, Nahcıvan, Gürcistan, Ukrayna, Bulgaristan, Kosova, Makedonya ve Türkmenistan olmak üzere 16 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Başka ülkelerden de talepler geliyor ama üretim imkanlarımızı yeni yatırımlarla artırarak bu taleplerin tamamına cevap vermeyi hedeflemekteyiz.

2015 Yılında Yüzde 30'luk Bir Sıçrama Hedefleniyor

2015 yılında yeni yatırımlarla yüzde 30’luk bir sıçrama hedeflediklerini belirten Olgun Çakmak; “Turan Seramik uzun yıllardır sektörde olduğu için 

ürünleriyle, ürünlerinin kalitesine güvenmesiyle bu günlere geldi. İnsanların sadece parasını almak değil gönlünü kazanmak istiyoruz. Bu noktada firmamız artık aranan bir marka haline geldi. Yurt dışında imajımız çok iyi. Gelecek projelerimizi de buna dayalı olarak yapıyoruz. Yenilikçi bir anlayışla piyasanın talep ettiği ürünler ve yeni modeller üzerinde de duruyoruz." Diye konuştu.

Turan Seramik A.Ş yönetim kurulu başkan vekili Olgun Çakma , yapılacak ciddi bir yatırım çalışmaları olduğunu ve bunun 8-10 milyonluk kısmını 2015 yılında hayata geçirmeye başladıklarını belirterek “Verimlilik ve kapasite artırımını birlikte düşünüyoruz. Hızlı ürün kurutma ünitesini kurduk. Deneme üretimi yapılacak. Tünel fırın ve buna bağlı bir takım yeni yatırımlarımız olacak. 50 bin olan aylık kapasitemizi, 75 bine çıkaracağız. Modernizasyonda çalışan tasarrufumuz olacak ama yeni istihdam da yapacağız ve 210 olan personel sayımız, 250-300 arasına çıkacak.” dedi. 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar