Vali Yavuz, Spor Tesislerini İnceledi

Vali Seddar Yavuz, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesinden yapımı devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 12.09.2017

Vali Yavuz, Spor Tesislerini İnceledi

Beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile birlikte ilk olarak Altınordu ilçesi Karşıyaka mahallesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüpleri için yaptırılan 2 adet sentetik çim saha, 1 adet doğal çim saha ve soyunma odalarından oluşan tesislerin inşaatında incelemelerde bulunarak, yapım süreci ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Vali Seddar Yavuz, daha sonra Durugöl mahallesinde 102.900.000 TL'ye ihalesi yapılıp, inşaatı hızla devam eden Ordu Stadyumu inşaatında incelemede bulundu ve inşaatın son durumu hakkında proje müdürü ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Durugöl Spor Kompleksi içinde yer alan Olimpik Yüzme Havuzu, Güreşçi Kamp Eğitim Merkezi ile Gençlik Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz, Güreşçi Kamp Eğitim Merkezi'nde antreman yapan güreşçilerle de görüştü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'ten bilgi aldı.

Durugöl Spor Kompleksi içinde yer alan Gençlik Merkezi'nde de incelemelerde bulunan Vali Yavuz, gençlere 7/24 açık kitap kafe hizmeti başta olmak üzere birçok faaliyetlerde bulunulduğunu ifade ederek, "Valilik olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve daha faal bireyler olarak yetişmesini amaçlayan gençlik merkezleri, birlik, beraberlik ve paylaşım bilinci yüksek bireylerin yetişmesini sağlıyor" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesinden yapımı devam eden spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Seddar Yavuz, "Spor tesisleri bittiğinde Ordu muhteşem spor tesislerine kavuşmuş olacak" dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar