ZİYARETTE GÜNDEM FINDIK OLDU

Kent Konseyi Başkanımız Atila Tatar Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu.

info@karadenizekonomi.com / 2.02.2016

ZİYARETTE GÜNDEM FINDIK OLDU

Ziyarette Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ticaret Borsası Genel Sekreteri ve Kent Konseyi Kültür Sanat ve Edebiyat Çalışma Grubu Üyemiz Şair Birol Öztürk ’de hazır bulundu.
Kentin sorunlarının değerlendirilmesi yapıldı. Birlikte sosyal sorumluluk projelerinde ortak hareket edilmesi kararlaştırıldı. Son günlerin ortak sorunu olan ve kentimizin milli markası olan fındık piyasasında dalgalanmalar ziyarete damgasını vurdu.

Kent Konseyi Başkanımız Atila Tatar yapmış olduğu değerlendirmede kısaca; “ Kentimizin sürdürülebilir kalkınmasında kuşkusuz en büyük faktör fındıktır. Ordu’nun en büyük sivil toplum örgütü olan Kent Konseyi olarak fındık piyasasını takip etmekteyiz. Bu işin esas aktörleri olan sizlere destek vermeye hazırız.” dedi.
Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman; ”Üreticiden alınan fiyat ile tüketiciye ulaşan fiyat arasındaki yüksek uçurum Ticaret Borsası olarak bizlerde rahatsızız. Bu konuda araştırmalarımızı ve önerilerimizi kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar