FATSO’dan 5 konteyner ev

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, deprem bölgesine barınma amaçlı 5 konteyner göndereceklerini söyledi. 

info@karadenizekonomi.com / 13.02.2023

FATSO’dan 5 konteyner ev

 

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası (FATSO) Başkanı Karataş konuyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi; “Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın destekleriyle bizlere bildirilen ihtiyaçlar doğrultusunda hareket etmeye çalışarak deprem bölgesine yardımlarımızı sürdürüyoruz.  Barınma ihtiyacı şu an en çok öne çıkan ihtiyaçlardan biri. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası olarak deprem bölgesine ulaştırılmak üzere 5 adet konteyner alımını tamamlayarak çalışmaları başlattık. 1 hafta içerisinde inşallah afet bölgemize ulaştıracağız. Katkı veren tüm Üyelerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha minnetlerimi sunuyorum. Milletimizin eşsiz dayanışma gücüyle bu felaketi de atlatacağız. Rabbim şu an bu uğurda mücadele veren her bir kardeşime güç kuvvet versin inşallah.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar