Sanayi Esnafından Başkan Güler’e Tam Destek

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu 2. Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Samimi ve sıcak görüntülerin çıktığı ziyaretlerde sanayi esnafı Başkan Güler’e tam destek verdi.

info@karadenizekonomi.com / 22.02.2024

Sanayi Esnafından Başkan Güler’e Tam Destek

 

Ordu’nun 19 ilçesinde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, güne 2. Sanayi Sitesi’nde başladı. Sanayi sitesindeki esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Güler, istek ve taleplerini dinledi. Girdiği her iş yerinde samimiyetiyle karşılanan Başkan Güler’e esnaflardan da tam destek geldi. Sanayi esnafı, 2. Sanayi Sitesi içinde talep edilen her bölgede asfalt bakım çalışmaları, sanayi giriş bölgesinde otopark yapımı ve refüj ve kaldırım çalışmaları sebebiyle Başkan Güler’e teşekkür etti.

Başkan Güler’e gezisinde Cumhur İttifakı Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören’in yanı sıra partililerde eşlik etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar