Farklı sektörlerde nitelikli çözümün adresi; Europe Labsan

Europe Labsan Test Laboratuvar Cihazları Limited Şirketi, sunduğu hizmetlerle genel laboratuvar cihazları, kimyasal maddeler ve sarf malzemeler satışının yanı sıra; İstanbul merkezli bir firma olmasına rağmen Karadeniz Bölgesi’nde firmalara güçlü stoklarla daha hızlı hizmet vermeye devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2022

Farklı sektörlerde nitelikli çözümün adresi; Europe Labsan

2007 yılında Labsan Laboratuvar aile firması olarak faaliyete başlayan Europe Labsan Test Laboratuvar Cihazları Limited Şirketi, 2013 yılında kurumsal bir şirket olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Genel laboratuvar cihazları, kimyasal maddeler ve sarf malzemeler satışı, ithalat ve ihracat yaptıklarını ifade eden Europe Labsan Test Laboratuvar Cihazları Limited Şirketi Genel Müdür Gamze Ejderoğlu, “İstanbul merkezli bir firma olmamıza rağmen Karadeniz Bölgesi’nde çalıştığımız özellikle fındık ve bentonit firmalarına güçlü stoklarımızla daha hızlı hizmet verebilmek için Giresun bölgesindeyiz” diyor.

FARKLI SEKTÖRLERE UZMAN YAKLAŞIMLAR

Farklı sektörlere en nitelikli hizmeti sunmaya devam ettiklerini kaydeden Europe Labsan Test Laboratuvar Cihazları Limited Şirketi Mesul Müdür (satış ve pazarlama direktörü olarak revize) Necati Ejderoğlu ise, “Satışını yaptığımız laboratuvar cihazları, kimyasal maddeler ve sarf maddelerle gıda sektörüne, maden sektörüne, su ve su ürünleri sektörleri de dâhil olmak üzere birçok sektöre hizmet veriyoruz. Ağırlıklı olarak Karadeniz Bölgesi’ndeki firmalarla çalışmakla birlikte yurtiçi ve yurtdışında da çalıştığımız firmalar mevcut” şeklinde konuşuyor.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN ANLAYIŞ

İç pazarın %65’ine hâkim olduklarını vurgulayan Ejderoğlu, “Önceliğimiz mevcut müşterilerimizle çalışmaya devam etmek. Aynı zamanda AR-GE, üretim alanında kendini yenileyen, geliştiren tüm firmalara üretmiş ve ithal etmiş olduğumuz ürünlerin satışını gerçekleştirmek ve hizmet etmek. Firmamızda toplam 16 personel, 3 aile üyesiyle birlikte toplam 19 kişi istihdam ediyoruz. Fakat ihracatımız arttıkça, istihdam sayımız da her geçen gün artmaktadır” ifadelerine yer veriyor.

Genel Müdür Ejderoğlu, ihracat pazarlarını daha artırmak istediklerine dikkat çekerek, “Özbekistan, Kırgızistan, Kıbrıs, Gürcistan, Azerbaycan’a ihracat yapmaktayız. Gelecek dönemde, Avrupa pazarında da ihracat yapmak istediğimiz ülkeler var” diyor.

AR-GE ÖNCELİĞİMİZ

AR-GE ve inovasyon anlamındaki çalışmalar hakkında da bilgi veren Ejderoğlu, “Üretilen ürünleri teknolojik gelişmelere bağlı olarak iyileştiriyoruz. Örneğin; düğmeli cihazları dokunmatik hale getiriyoruz, zaman sayaçları koyuyoruz. Şu an üzerinde çalıştığımız tablet basma makinemiz var, otomasyon sistemine geçip yöredeki bentonit ve fındık fabrikalarına daha iyi hizmet verebilmek için AR-GE çalışmalarımız var” ifadelerine yer veriyor.

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM

2022 yılının kendileri için oldukça iyi geçtiği belirten Ejderoğlu, şu ifadelere yer veriyor: “2022’de hedeflerimizin üzerinde satış ve  ihracat yaptık. Ayrıca ciddi anlamda ek istihdam sağladık. Global krizler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor ama biz firma olarak bu krizlerden olumsuz etkilenmedik aksine pozitif bir yıl oldu.. 2023’te ise  dış ticarette ihracat odaklı büyümek en büyük hedefimiz. Şirketimiz çözüm odaklı çalışmak ve en iyi şekilde hizmet verme düşüncesiyle yola çıkarak ‘Müşteri kalite arar, kalite müşteri bulur’ sözünü ilke edinmiştir.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar