28-31 Temmuz’da Ordu’nun güzelliklerine pedal çevirecekler

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon Komitesi ve Ordu Bisiklet Safari Grubu iş birliğinde Ordu Bisiklet Festivali düzenlenecek. 26 ilden 30’u tandem bisiklet olmak üzere 200’ü aşkın bisiklet tutkununu, Ordu’nun tarihi ve doğal güzellikleri bisiklet ile gezilecek.

info@karadenizekonomi.com / 27.07.2022

28-31 Temmuz’da Ordu’nun güzelliklerine pedal çevirecekler

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile şehre kazandırılan Gülyalı ilçesinde Ordu-Giresun Havalimanı yanında inşa edilen Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2’incisi düzenlenen ve çok sayıda motor tutkununu bir araya getiren Motefest’in yapıldığı merkez, şimdi ise yeni bir festivale ev sahipliği yapacak.

26 İLDEN 200’Ü AŞKIN BİSİKLET TUTKUNU KATILACAK

Ordu Büyükşehir Belediye bu kapsamda yüzlerce bisiklet severi tek bir amaç için toplama, bisikletin bir hobi değil, yaşam tarzı olduğunu motorlu taşıt sürücülerine toplu sürüşle gösterebilme ve farklı destinasyon alanlarını keşfetmek amacıyla Ordu Bisiklet Festivali düzenleyecek. TIEBFest Bisiklet Festivalleri Organizasyon Komitesi ve Ordu Bisiklet Safari Grubu iş birliğinde 28 Temmuz Perşembe ve 31 Temmuz Pazar günleri arasında 3 gece 4 gün yapılacak olan festivale 26 ilden 30’u tandem bisiklet olmak üzere 200’ü aşkın bisiklet tutkunu katılacak.

GÜLYALI’DAN YASON’A BİSİKLET TURU

Bisiklet tutkunlarının 28 Temmuz Perşembe günü Ordu Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanına gelişleri ve kamp kurmaları ile başlayacak. Festivalin 2’inci gününde ise Gülyalı’dan Yason’a sürüş gerçekleştirilecek. Bisiklet tutkunları bu istikamet üzerinde Büyükşehir Belediye Hizmet Binası önünde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile buluşulacak. Ardından pedal çevirmeye devam ederek Yason Burnu’nda gün batımı izlenecek.

UÇSUZ BUCAKSIZ YAYLALARDA PEDAL ÇEVİRECEKLER

Festivale 3’üncü gününde ise Ordu yayları ev sahipliği yapacak. Bisiklet severler Çambaşı Yaylası ile Topçam güzergâhında sürüş yaparak Ordu’nun güzelliklerini görme fırsatı yakalayacak. Festival son gününde Boztepe sürüşü ile sona erecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar