Çalışma Yaşamı ve Anksiyete

Giresun’da kurucusu olduğu eğitim ve psikolojik danışmanlık ofisinde yüz yüze - çevrimiçi olarak terapi ve psikolojik testler uygulayan Külünkoğlu, iş hayatında anksiyete (kaygı) ve strese sebep olan unsurlar konusunda uyguladığı özel teknikler hakkında bilgi verdi.

info@karadenizekonomi.com / 6.02.2023

Çalışma Yaşamı ve Anksiyete

Lisans eğitimini 2019 yılında Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlayan Uzman Klinik Psikolog Serra Külünkoğlu, ardından Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Yeme tutumu ve anksiyete bozuklukları alanında uzman olan Külünkoğlu, Giresun ve İstanbul’daki çeşitli kurumlarda stajyer psikolog olarak görev aldıktan sonra, mesleki eğitim ve sertifikalarını tamamladı.

İŞ YERİ VE KURUM PSİKOLOGLUĞU

Mesleki tecrübelerini aktardığı çeşitli eğitim ve seminerler düzenleyen Külünkoğlu, iş yeri ve kurum psikologluğu da yapıyor. Giresun’da kurucusu olduğu eğitim ve psikolojik danışmanlık ofisinde yüz yüze - online olarak terapi ve psikolojik testler uygulayan Külünkoğlu, ilerleyen zamanda Ordu’da aktif olarak danışmanlık merkezinde danışan kabulüne başlayacak.

İş hayatında anksiyete (kaygı) ve strese sebep olan unsurlar konusunda uzman olan Külünkoğlu, bu unsurlarla başa çıkma konusunda da uyguladığı özel tekniklerle danışanlarına hizmet veriyor.

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar