Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi’ne büyük ödül

Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi, Des Organizasyon tarafından Portaxe Shine’de düzenlenen, ‘Diamonds of Turkey 2022 Türkiye’nin Enleri Ödül Töreni’nde ‘Türkiye’nin En İyi Çıkış Yapan Güzellik Merkezi’ ödülünün sahibi oldu.

info@karadenizekonomi.com / 22.12.2022

Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi’ne büyük ödül

Ödülün kendileri için çok anlamlı olduğuna değinen Ödemiş, “Dünya kadınla, kadın her yaşta güzel” vurgusu yapıyor.

İki yıl önce eşi Op. Dr. Yusuf Ödemiş ile birlikte  hizmete sundukları işletme ile fark yaratmaya devam eden Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi Sahibi Uzman Eczacı Zeliha Ödemiş, aldıkları ödülün gururunu yaşadıklarını ifade ediyor.

Güzellik merkezinde ve estetik kliniğinde segmentinin en iyi preparat ve cihazlar ile hizmet sunmaktan onur duyduğunu vurgulayan Ödemiş, “Öncelikle Des Organizasyona bu harika ödül töreni için çok teşekkür ediyorum. Bu atmosferi solumak harika. İşin mutfağından geldiğim için kliniğimizde ve güzellik merkezimizde dermokozmetik preparat seçimini de ben yapıyorum. Segmentinin en iyi teknoloji cihaz seçimini ise estetik cerrahi uzmanı eşim yapıyor. Dünya kadınla, kadın her yaşta güzel.  Bu ödülü, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yusuf Ödemiş adına alıyorum” diye konuşuyor.

BÖLGEDE FARK YARATTI

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini dereceyle bitirdikten sonra, uzmanlığını Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim dalında tezli yüksek lisans ile tamamlayan Uzman Eczacı Zeliha Ödemiş, çeşitli görevlerde 19 yıldır sürdürdüğü memuriyetin ardından iki yıl önce eşi Op. Dr. Yusuf Ödemiş ile birlikte Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi’ni Giresun’da kurarak bölgede fark yarattı.

YENİ ŞUBE GELİYOR

Zeliha Ödemiş Beauty Klinik Güzellik Merkezi’nin ikinci şubesinin açılması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Ödemiş, “Bununla ilgili Sinop, Samsun,Trabzon  ve Ordu’dan çok fazla danışan talebimiz var çalışmalarımız sürüyor” diye konuşuyor. Toplam 9 uzman estetiysen, alanında 13 uzman personel ile Karadeniz’deki en büyük istihdama sahip klinik güzellik merkezi olduklarına vurgu yapan Ödemiş, “Ayrıca 8 bölgesel zayıflama cihazı, 5 safir buz lazerle Karadeniz’de tekiz. Eşimin de doktor olması nedeniyle, doktor kliniğinde bulunabilecek orijinal cihazları rahatlıkla alabiliyoruz. Şu anda kliniğimizde dövme silmeden, ameliyatsız ben alımına, 3D Babyface gibi pek çok uygulamayı uzman doktor elinden alabilmektesiniz” ifadelerine yer veriyor

MARKAYA YATIRIM SÜRÜYOR

Ödemiş, ‘kofre set’ olarak bilinen bir kozmetik markası da oluşturduklarını belirterek, “İçerisinde kolajen krem ve C vitamini serum bulunuyor. Dermokozmetik olarak biliniyor. Eczacı formülasyonu olarak kendi üretimimiz. Kolajen kremle cildin nem tutmasını ve elastikiyetini sağladığımız için cilde ışıltı veriyoruz. Gençlik hali sağlanıyor. Ürünümüz, ÜTS kayıtlı ve Sağlık Bakanlığı onaylı” diyor.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar