Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'dan gaz akışı 10-15 gün içinde devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'dan Türkiye'ye yönelik gaz akışının 10-15 gün içinde devam edeceğini açıkladı. Özel bankaların kredide yüksek faizle sömürü çarkını devam ettirdiğini söyleyen Erdoğan, "Siz böyle yaparsanız gidilecek yer kamu bankasıdır" dedi.

info@karadenizekonomi.com / 27.01.2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'dan gaz akışı 10-15 gün içinde devam edecek

NTV özel yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki kar esaretiyle ilgili "İstanbul'a yakışmayacak görüntüler ortaya çıktı. Bu basiretsizliktir" ifadelerini kullandı. İBB'nin projelere bütçe verilmediği iddiası ile ilgili de konuşan Erdoğan, "İş yapmak istiyorsanız kimse sizin önünüzü kesemez. Biz kimseyi engellemiyoruz" sözlerini kullandı. İran'ın doğalgaz kesintisinin yaklaşık 10-15 gün içinde çözüleceğini söyleyen Erdoğan, "İran'a borcumuz söz konusu değil. Tam aksine, bu iddialar yalandır" diye konuştu.

İran'ın doğalgaz kesintisi

Şimdi biz İBB değiliz. İran'a borcumuz söz konusu değil. Tam aksine, bu iddialar yalandır.İran Cumurbaşkanı ile görüştüm. En kötü şartlarda bir on gün esneme yaparsak atlatırız dedi. Öyle zannediyorum ki fevkalade bir durum olmadan on bilemediniz on beş gün içinde doğalgaz akışı devam edecek.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar