Ulusoy Un, Söke markasıyla yatırımlarını genişletiyor: Avrupa pazarına açılıyor

Söke markasını 2022'de bünyesine katan Ulusoy Un, başarılı bir yılın ardından hızlı büyümesini sürdürüyor.

info@karadenizekonomi.com / 24.11.2023

Ulusoy Un, Söke markasıyla yatırımlarını genişletiyor: Avrupa pazarına açılıyor

Geçen yıl 20,4 milyar TL'lik ciroya ulaşan şirket, 2024'te yeni yatırımlara odaklanıyor. Söke Un ile unlu mamuller pazarına giriş yapacak olan Ulusoy Un, yeni ürünlerini Avrupa pazarına sunma hazırlıklarına başladı. B2C alanında da etkili bir varlık sağlamayı hedefleyen  Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, "Sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da faaliyetleri olan ve dünyada sektöründe ilk 10'a girmiş bir şirket olmak istiyoruz’’dedi.

2023'ün dikkat çeken şirketlerinden biri olan Ulusoy Un, Söke satın almasıyla güçlü bir performans sergiledi. Şirketin finansal başarısını değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, 2024'te büyümeyi sürdürmeyi amaçladıklarını belirtiyor. Halka arzdan elde edilen kaynakları yeni yatırımlara yönlendiren Ulusoy Un, Hatay'da yeni bir fabrikayı bünyesine kattı. Ayrıca, Söke'nin unlu mamuller sektörüne girişi için çalışmalarını hızlandırdı.

Ulusoy, özellikle organik, glutensiz ve siyez gibi katma değeri yüksek segmentlerde Avrupa pazarına adım atmayı hedefliyor. B2C stratejisiyle tüketicilere erişimi artırmayı amaçlayan şirket, Türkiye'de olduğu gibi uluslararası alanda da etkili bir marka olma hedefini taşıyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar