TTB, Dünya Fındık Haftası’nı kutlayacak

TTB, meclis toplantısında ağustos ayının ikinci haftasının ulusal ve uluslararası düzeyde ‘Dünya Fındık Haftası’ olarak kutlanması kararını aldı.

info@karadenizekonomi.com / 2.06.2021

TTB, Dünya Fındık Haftası’nı kutlayacak

Trabzon Ticaret Borsası (TTB) meclis toplantısında ağustos ayının ikinci haftasının ulusal ve uluslararası düzeyde ‘Dünya Fındık Haftası’ olarak kutlanması kararını aldı. Bununla ilgili sektörle ulusal ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği yapılacak.

Borsa meclisinde alınan karar Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan imzası ile ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıkloğlu’na gönderilerek çalışma başlatıldı. İkinci aşamada başta INC olmak üzere fındıkla ilgili uluslararası ve ulusal kuruluşlarla da görüş alışverişinde bulunularak çalışmalar sürdürülecek. Trabzon Ticaret Borsası’nın gereken bildirimleri ve çalışmaları başlattığı bildirilerek, fındığı üretimden tüketim aşamasına kadar bir bütün kabul ederek haftanın çok yönlü olarak kutlanmasının temini için gerekenlerin yapılacağı bildirildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar