TEKNOFEST’te yer almak gurur verici

Reeder İç Denetleme ve Kontrol Uzmanı Ufuk Uzun, firma olarak TEKNOFEST’te yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.

info@karadenizekonomi.com / 5.09.2022

TEKNOFEST’te yer almak gurur verici

Reeder İç Denetleme ve Kontrol Uzmanı Ufuk Uzun, firma olarak TEKNOFEST’te yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını dile getirdi.

Şirketin gerçekleştirdiği son yatırımlar hakkında bilgi veren Uzun, “Firmamız 2010 yılında Samsun Tekkeköy’de kuruldu. İlk başta açıkçası firmamız e-kitap okuyucu ile piyasaya açılmış bulunmakta. Daha sonrasında e-kitap okuyucunun yerini tabletlerin almasıyla birlikte kendi fabrikamızı açıp tablet üretimine başlamış bulunmaktayız ve bunun sonrasında da daha çok şu anki bulunduğumuz koşullar gereği cep telefonunda oldukça fazla Türkiye piyasasında bir açıklık bulduğumuz için de cep telefonu üretimi yaparak piyasaya girdik. Şu anda birçok model üretimi sağlıyoruz fabrikamızda. Samsun Tekkeköy'de yeni fabrikalarımız açılmakta. İlerleyen zamanda televizyon, drone, scooter ve buna bağlı bazı elektronik eşyaların üretimini gerçekleştireceğiz. Şu anda daha çok telefon, akıllı bileklik, akıllı çocuk saati ve tablet üretimleri yapıyoruz. Bunun dışında Türkiye genelinde 32 farklı şehirde 43 farklı mağazamız bulunmakta ve yıl sonunda 100 farklı mağazamız olacak. En son ürettiğiniz cihazlarınızdan bir tanesi S10 Max Pro. Bunun 19 Mayıs'ta lansmanı yapıldı ve bununla birlikte de yeni cihazlarımız da gelmeye devam ediyor” dedi.

 

“TEKNOLOJİYE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK”

TEKNOFEST’te yer almanın çok önemli olduğunu belirten Uzun, “Yeni insanlar tanıyoruz, insanlar da firmamızı tanıyor. Kendinizi tanıtmak ve geliştirmek açısından da oldukça iyi. Çünkü buraya gelen misafirler daha önce bizim firmamızla tanışmış ya da tanışmamış, olumlu ya da olumsuz yönlerini de belirtiyorlar ki biz bunların hepsini kulak vererek dinliyoruz. Samsun, güzel bir şehir. Ben de mart ayında taşındım ama sevdiğim bir yer haline geldi. Sıcakkanlı insan yapısına sahip, şehir oldukça büyük bir şehir ve birçok imkânı da içerisinde barındırabiliyor. Karadeniz dediğimiz zaman zaten yoğunluklu olarak yemek geliyor aklımıza ve birçok insan için de yeni şeyler keşfetmek için oldukça iyi bir fırsat olacağına inanıyorum. Biz de firmamızın ve ürünlerimizin tanıtımı amacıyla buradayız. Ürünlerimizi birincil ağızdan misafirlerimize tanıtıp, onları müşterilerimiz haline getirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar