Flora Ordu Hotel Satış Kanallarında Zirvede!

Flora Ordu Hotel & Apart & Suit ve Flora Uzungöl, Rize ve Trabzon'da turizmin kalbinde adından söz ettiren bir girişim olarak dikkat çekiyor.

info@karadenizekonomi.com / 15.01.2024

Flora Ordu Hotel Satış Kanallarında Zirvede!

 

 


 

Flora Ordu Hotel ise, sadece bir yıl gibi kısa bir sürede üst düzey misafir memnuniyeti sağlayarak bölgede öne çıktı. Şirketin ortaklarından Flora Turizm Gurubu Genel Koordinatörü Ersin Kalender,  işletmenin başarısını temizlik, geniş odalar, kaliteli malzemeler ve üst düzey hizmete olan odaklanmalarına bağlıyor. Ordu'yu ziyaret eden ünlülerin ve seyahat severlerin ilk tercihi haline gelen bu otel, bölgedeki diğer oteller arasında zirvede yer alıyor.

 

Karadeniz Turizminde Yükselen Bir Hikaye!

 

Karadeniz'in turizm potansiyelini zirveye taşıyan Flora Turizm Gurubu, Kurucu ortaklardan Ersin Kalender liderliğinde başarılı bir ortak girişim olarak öne çıkıyor. Flora Ordu Hotel & Apart & Suit, Rize'de 27 bungalowdan oluşan bir tesis ve Trabzon'da Flora Uzungöl adındaki oteli ile bölgede adından sıkça söz ettiriyor. Aynı zamanda Rize'de faaliyet gösteren Flora Tur & Travel isimli seyahat acentası ile de misafirlere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Ordu'nun turizm potansiyelini zirveye taşıyan Flora Ordu Hotel ise , başarı grafiğini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. 2021 yılında kapılarını açan otel, kısa sürede bölgenin gözde konaklama noktalarından biri haline geldi.29 odalı butik otel konsept odaları, süitleri ve kral dairesi ile misafirlerine geniş bir seçenek yelpazesi sunan otel, üst düzey hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.Flora Ordu'nun başarısında etkili olan en önemli faktörlerden biri ise kalifiye personel yapısı. Ersin Kalender'in yönetiminde oluşturulan ekip, %90'ı en az yüksekokul mezunu ve %60-70'i en az bir yabancı dil konuşabilen profesyonellerden oluşuyor. Bu profesyonel kadro, misafir memnuniyetini en üst seviyede tutarak, otelin başarısını güçlendirmeye devam ediyor.

 

Flora Ordu Hotel, Online Satışlarda Zirvenin Sahibi!

 

Ersin Kalender, turizm sektöründeki 25 yıllık deneyimini kullanarak Ordu'nun potansiyelini daha da artırmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi,’’ Biz, Flora Tur&Travel olarak bölgeye yeni bir soluk getirmenin yanı sıra, seyahat acentası olarak da misafirlere geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Flora Ordu Hotel olarak, bölgesel birçok ödül ve başarıya imza atarak online satış kanallarında birinci sıraya yerleştik. Ayrıca, sosyal medya platformlarında da üst düzey bir sıralama elde ettik, bu da Ordu'nun turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda yüceltmeyi amaçlıyoruz. Gelecek planlarımız arasında Ordu'yu daha geniş kitlelere tanıtmak ve bölgede yeni markalar oluşturarak turizmi canlandırmak bulunuyor. Flora Turizm Gurubu olarak, Dubai fuarına katılım kararı alarak büyük bir adım atmaya hazırlanıyoruz. Başkan Levent Karlıbel'in değerli destekleriyle bu hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Turizmde Ordu'yu daha da öne çıkararak bölgeye değer katmaya devam edeceğiz. “dedi.

 

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar