Magic Group, dünyanın en büyük turistik ticaret fuarında

Magic Pictures Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Alkan Bayraktar, Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi Çambaşı Doğa Tesisleri’nin Florida’da düzenlenen IAAPA Expo’ da büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, “Ordu'nun ve Çambaşı’nın tanıtılması adına da önemli bir fuardı ve ilgi oldukça yoğundu” dedi

info@karadenizekonomi.com / 5.12.2022

Magic Group, dünyanın en büyük turistik ticaret fuarında

Çambaşı’na hayran kaldılar

Hem Türkiye hem Amerika’da faaliyetlerini sürdüren Magic Group, 15-20 Kasım’da Florida’da düzenlenen, katılımcı ve sergici sayısı açısından dünyanın en büyük turistik ticaret fuarı olarak kabul edilen IAAPA Expo’da Magic Pictures olarak yerini aldı. Dünya çapında yapılan International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) organizasyonunda 100'den fazla ülkenin 6.000'den fazla eğlence endüstrisi üyesini bir araya getirdi.

GÜZEL BAĞLANTILAR YAPILIYOR

Organizasyonda olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Magic Pictures Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Alkan Bayraktar, “Yüzyılı aşkın bir süredir dünyanın her yerindeki konuklarına anlamlı deneyimler sunmak için her ölçekten şirketi ve her seviyeden insanı birbirine bağlayan Orlando, Florida'da her yıl düzenlenen IAAPA Expo, katılımcı ve sergici sayısı açısından dünyanın en büyük turistik ticaret fuarı olarak kabul ediliyor. Üyelere mevcut eğlence trendleri, operasyonları ve endüstri metodolojisi hakkında fikir veriyor. Biz de Magic Pictures olarak yerimizi aldık, güzel bağlantılar yapılıyor” dedi.

IAAPA EXPO BÜYÜK FIRSAT OLDU

Eğlenme tutkusuyla beslenen IAAPA Expo’nun eğlence endüstrisinin manzaralarını, kokularını, tatlarını, hislerini ve heyecanlarını keşfetmeyi sağladığını dile getiren Alkan Bayraktar, “Dünyanın en saygın tema parklarından, aile eğlence merkezlerinden, hayvanat bahçelerinden, akvaryumlardan, müzelerden, bilim merkezlerinden ve cazibe merkezlerinden profesyonellerle, inovasyonu iş başında görmek, liderlerle bağlantı kurmak ve yeni ürünler bulmak adına iyi bir fırsat oldu” ifadelerine yer verdi.

ÇAMBAŞI’NA BÜYÜK İLGİ

Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi Çambaşı’nın fuarda oldukça ilgi gördüğünü ifade eden Bayraktar, “Çambaşı, Türkiye’nin en iyi kar kalitesine sahip yaylası. Biz, Çambaşı Doğa Tesisleri olarak yılın 6 ayı kar yağan Çambaşı’nda, hizmette, etkinlikte ve spor aktivitelerinde sınır tanımıyoruz. Diğer 6 ayda da yaz etkinliklerimizle misafirlerimizi ağırlıyoruz. Gelen herkesin hayran kaldığı, mükemmel bir coğrafyadayız. Ordu'nun ve Çambaşı’nın tanıtılması adına da önemli bir fuardı ve ilgi oldukça yoğundu” şeklinde konuştu.

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar