Ünye Ramada Hotel’den Ulusal Başarı

Ramada Resort by Wyndam Ünye Hotel, en iyi otel sıralamasında 207 Ramada Hotel içerisinde birinci sırada yer alarak ulusal bir başarı yakaladı.

info@karadenizekonomi.com / 14.01.2022

Ünye Ramada Hotel’den Ulusal Başarı

 Dünya’da on bin beş yüzden fazla oteli bulunan Wyndham Hotel Markasının Türkiye’de bulunan 86 otelinden bir tanesi olan Ünye Ramada Hotel, Karadeniz’in tek resort oteli aynı zamanda Ünye’nin de ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olarak hizmet veriyor.

Wyndham Hotels EMEA bölgesinde yer alan, yani 4 kıta’da (Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika) bulunan Ramada Resort by Wyndham Ünye Hotel, Wyndham Hotels hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti standartları çerçevesinde en iyi otel sıralamasında 2021 yılını 207 Ramada Hotel içerisinde 1 sırada yer alarak ulusal bir başarıya imza attı.

 Ramada Resort by Wyndam Ünye Hotel’den yapılan açıklamada, “Başarımız, öncelikle otel yatırımcımız Mustafa Şen’in bu süreçte bizlere sunmuş olduğu çalışma ortamı kapsamında tüm çalışma arkadaşımızın gayreti, güler yüzlü hizmet anlayışı ve yöresel kültürümüzün misafire yansıması ile oluşmuştur. Birlikte bir aile kurduk ve her geçen gün daha da büyüyerek nice başarılara imza atacağız. Otelimize gelen misafirlerimize bu sıcaklığı yansıtmak kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmek bizleri çok mutlu ediyor.” denildi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar