Yapı Çelebi’nin hedefinde tüm Türkiye’ye var

Tüm Türkiye’ye açılmak istediklerini söyleyen Yapı Çelebi Mağaza Müdürü Tülin Kılıç, “Biz genelde Karadeniz Bölgesi’ne hizmet veriyoruz ama tüm Türkiye’ye hizmet vermek istiyoruz” dedi.

info@karadenizekonomi.com / 29.03.2022

Yapı Çelebi’nin hedefinde tüm Türkiye’ye var

1981 Yılında başladığı inşaat ve perakende hırdavat satışına 2010 yılında’da dekorasyon ve tasarımla, yeni bir boyut getiren Yapı Çelebi, mekana özgü ürettiği fonksiyonel, estetik ve kalıcı çözümler sayesinde yaşam alanlarınızın kalitesini zirveye taşıyor. Banyodan mutfağa, dış mekan cephe taşlarından bahçe düzenlemelerine kadar Avrupa’daki lüks markaların özel tasarımlarını zevkinize sunan Yapı Çelebi, ev dekorasyonunda alternatif ürün gruplarıyla sizleri en son yeniliklerle tanıştırıyor.

Faaliyet gösterdiği illerde birçok anahtar teslimi inşaat projesini başarıyla hayata geçiren Yapı Çelebi, inşaat sektöründeki deneyimi ve kullandığı yüksek teknoloji sayesinde, düşük inşaat maliyetleriyle üstün nitelikli yapılar üretiyor. Daha fazla değer üretmeyi amaçlayan Yapı Çelebi, bitirdiği konut ve rezidanslar, sinema salonları, restaurant, otel projeleriyle kentlere kimlik katan modern yapılar üretmeye devam ediyor.

Karadeniz’de sektörde güçlü bir firma

Sektörde 11 yıldır var olduklarını söyleyen Yapı Çelebi Mağaza Müdürü Tülin Kılıç, “Yapı Çelebi, 11 yıllık geçmişi olan bu sürede kendi markasını yaratmış ve kısa sürede büyümüş bir firmadır, perakende, inşaat ve dekorasyon malzemeleri satışı yapmakta; aynı zamanda mimari ve iç mimari tasarım olarak hizmet vermekte, dekorasyon malzemeleri satışı/uygulaması yapmaktadır. Renöve, restorasyon, içmekan tasarımı, dekorasyon ve inşaat alanlarında hizmet vermekteyiz” dedi.

Kadın istihdamına önem verdiklerinin altını çizen Tülin Kılıç, “Firma sahibimiz vizyonu açık, yenilikleri seven, başarılı kadınlara ve kadın istihdamına değer veren bir insan olarak sektörde öncüdür. Kadınların eğitim ve öğreniminin artırılarak hak ettikleri değer verilerek,  çalışmaya ve yönetime hızlı entegre edilmesinin başarılı yeni nesillerin yetiştirilmesi demektir” diyerek açıkladı.

Uzman ekibiyle profesyonel projeler yaptıklarının altını çizen Tülin Kılıç, “Tasarım ekibimiz ve uygulama ekibimizle işimizi profesyonel olarak ve severek yapıyoruz. Yapı Çelebi olarak çalışmalarımızı mimari disipline uygun ve estetik bakış açısı ile fark yaratarak, değerli markaları kullanarak müşterilerimizin yaşam alanlarına konfor sunmaktayız” ifadelerini kullandı.

 

Hedefinde tüm Türkiye var

Hedeflerinin tüm Türkiye çapında hizmet olduğunu açıklayan Tülin Kılıç, “Karadeniz’de yeterli bilinirliliğe ulaştık. Yurtiçinden ve yurtdışından bize ulaşan müşteri sayımız çok fazla. Onlara da hizmet veriyoruz. Dekorasyon anlamında dünya markalarını bünyemizde bulunduruyoruz. Sektördeki hedefimiz Karadeniz’in dışına hatta Türkiye’nin de dışına çıkmak” dedi.

Tülin Kılıç, mimarlara ve mimari ürün talep eden müşterilere ürün konusunda destek verdiklerini de söyleyerek, “Müşterilerimiz, istedikleri pek çok markayı burada bulabilirler. Mimari ve tasarım anlamında da her yeni proje yeni bir tasarım, yeni bir tasarım heyecanı demektir. Yeni insanlar ve yeni yaşam alanları, tanıyacağınız yeni hayatlar, yeni yaşam tarzları, yeni iş alanları, yeni mekansal sorgular demektir” dedi.

 

Tüm Türkiye’ye açılmak istiyor

Tüm Türkiye’ye hatta yurtdışına açılmak istediklerini de sözlerine ekleyen Tülin Kılıç, “Biz genelde Karadeniz Bölgesi’ne hizmet veriyoruz ama tüm Türkiye’ye hizmet vermek istiyoruz. Yurtdışı satışlarımız da oluyor aynı zamanda. Yurtdışından talep geliyor olması, pazar açığının olduğu anlamına geliyor. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde Cumhurbaşkanının kendisi ve kızının evine inşaat dekorasyon malzemesi sevkiyatı yaptık. Viyana projemiz oldu, oraya da sevkiyat yaptık buradan. Bu tarz taleplerin olması bize gurur veriyor.  11 Yılda şirketimizi belli bir seviyeye getirdik, artık Türkiye hatta Dünya’ya açılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YAREN KAYA

KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar