Çambaşı Doğa sezona hızlı girdi, Talebi karşılamak için kapasitesini artırdı

Türkiye’nin denize en yakın kayak merkezi Çambaşı Doğa Tesisleri, eşsiz doğasına eşlik eden doğal güzellikleri, ulaşım kolaylığı ve tamamen yenilenen tesisleri ile dünya standartlarında sunduğu hizmeti bu sene daha da yükseltti.

info@karadenizekonomi.com / 21.12.2022

Çambaşı Doğa sezona hızlı girdi, Talebi karşılamak için kapasitesini artırdı

 

1850 metre rakımda her mevsim ayrı güzelliğe sahip Çambaşı Yaylası’nda konumlanan Çambaşı Doğa Tesisleri, doğanın bütün güzelliklerinin tam kalbinde yer alıyor.

Daha hareketli bir turizm sezonu beklediklerini ifade eden Magic Group Yönetim Kurulu Üyesi Murathan Hacıbekiroğlu, “Bu sezon için umutluyuz. Geçtiğimiz senelerde gerek pandemi gerek ekonomik kriz yüzünden birazcık sallantıda geçmişti. Fakat bu sezon bizim de kendi yaptığımız çalışmalarla ve turizmin biraz daha hareketlenmesiyle daha hareketli ve güzel bir sezon bekliyoruz” dedi.

STANDARTLAR YÜKSELTİLDİ

Hacıbekiroğlu, sezon öncesi hazırlıkların tamamlandığını ve tesiste büyük oranda yenileme yaptıklarını vurgulayarak, “Öncelikle, 12 odalı olan otelimizi 34 odaya çıkardık. Yeni bir otel yaptık ve pistlerimizi genişlettik. Organizasyon açısından birçok yeniliği de bu sezon hayata geçireceğiz. Ayrıca, restoranlarımızda da düzenlemeler gerçekleştirdik. Dünya standartlarında sunduğumuz hizmet kalitesini bu sene daha da yukarı taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

HER KESİMİN ULAŞABİLECEĞİ FİYATLAR

Pistlerin toplam uzunluklarını 22 kilometre olduğunu belirten Hacıbekiroğlu, sezon için rezervasyonların devam ettiğini dile getirerek: ”Aralık ve sonrası için şu an doluyuz. Fakat sezon satışlarımızda erken rezervasyonlarımız başladı. Şu andan itibaren yüzde 35-40 doluluğa ulaşmış durumdayız.”

Çambaşı Kayak Merkezi'nin denize en yakın kayak tesisi olması nedeniyle büyük avantaja sahip olduğunu dile getiren Hacıbekiroğlu, “Tesisimiz, tamamen doğal yapıda. Pistin ortasındaki evlerde kaldığınız için doğayla daha iç içe bir tatili yaşamış oluyorsunuz. Ayrıca, diğer tesislere göre yeni bir tesis olmasından dolayı fiyatlarımız çok daha uygun. Birçok kayakçının ve tatilcinin bize daha rahat ulaşabilmesi için şu an uygun fiyatlarla ilerliyoruz” dedi.

KALİTEDEN ASLA ÖDÜN VERMEDİK

Tesiste yer alan iki restoranda da alkol ruhsatı olduğunu dile getiren Hacıbekiroğlu, Bizim için her zaman müşteri memnuniyeti ve kalite ön planda oldu. Yüksek maliyetlere rağmen hiçbir zaman kaliteyi düşürmedik, bu da bizi öne çıkardı. Her zaman da böyle ilerlemeyi planlıyoruz. Ekibimiz de alanlarında oldukça profesyonel isimler. Gerek Ordu merkezden gerek şehir dışından özel olarak getirdiğimiz ekibimizle kalabalık bir aile olarak bu operasyonu yürütüyoruz. Geçen üç yıllık süreçte daha iyi hizmet sunmak adına biz de kendimizi geliştirdik. Öncelikle burayı öğrendik, doğasını öğrendik. Bununla ilgili operasyonlarımızı her geçen yıl daha fazla geliştirdik ve daha da geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

YILBAŞINA ÖZEL KONSEPT

Sezon açılışını Aralığın son haftası gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade eden Hacıbekiroğlu, “Her sene olduğu gibi bu sene de yeni yılla ilgili özel bir programımız olacak. Bununla birlikte cuma ve cumartesi günleri canlı müzik dinletimiz olacak. Yılbaşı akşamı; açık alanda DJ performansımız, yılbaşı özel gala yemeğimiz olacak. Ayrıca, misafirlerimize sürpriz hediyeler, sürpriz partiler ve değişik konseptlerle hizmet vereceğiz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar