Dökme Yağ Satışlarını Üç Katına Çıkarmayı Hedefliyor!

Altaş Yağ Sanayi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Altaş, 2024 projelerini KARADENİZ EKONOMİ ile paylaştı.

info@karadenizekonomi.com / 22.01.2024

Dökme Yağ Satışlarını Üç Katına Çıkarmayı Hedefliyor!

Şirketin enerji maliyetlerini düşürmek adına hayata geçirdiği Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesinde arsa çalışmalarının tamamlandığını belirten Altaş, güneş panelleri alımlarının yapıldığını ve projenin bu yıl faaliyete geçmesini planladıklarını ifade etti. Altaş, GES projesinin şirketin en büyük yatırımı olduğunu vurguladı.

Yüksek Kapasiteli Dolum Makineleri İçin İş Birliği Arayışında!

İkinci önemli hedefin ihracatı artırmak ve dolum kapasitesini yükseltmek olduğunu belirten Uğur Altaş, özellikle Çin ile görüşmelerin devam ettiğini ve uygun maliyetli, hızlı dolum makineleri temin etme çabasında olduklarını açıkladı. İç piyasadaki Çotanak markalı ürünlerin çeşitlendirilmesi ve tonajının artırılması konusunda hedeflerinin olduğunu dile getiren Altaş, aynı zamanda markasız ürünlerin fiyat ve kar kısıtlamalarını aşarak Türkiye geneline ulaştırma amacında olduklarını belirtti. Geçen seneki dökme yağ satışlarını üç katına çıkarmayı hedefleyen şirket, ihracat tarafında ise aylık 6.000 tonluk bir hedef belirlediğini ifade etti.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar