Elit İnox’tan yüksek kaliteli çözümler

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2022

Elit İnox’tan yüksek kaliteli çözümler

2019 yılından bu yana, Elit İnox Baca Sistemler’inde görev aldığını ifade eden Boyacı, “Modüler paslanmaz çelik baca ürünlerini sahip olduğumuz CE sertifikasına ve yüksek standartlara uygun olarak üretiyoruz” diyor.

 

“YELPAZEMİZİ GENİŞLETTİK”

Boyacı, firmanın bireysel ve sanayi işletmeleri proseslerinde kullanılan katı, sıvı ve gaz yakıtlı cihazların yanma sonucu oluşturduğu atık gazların tahliyesinde faaliyet gösterdiğine vurgu yaparken, ”2022 Şubat ayı itibari ile yüksek basınçlı baca sistemlerinde kullanılan H1 sınıfı baca sistemini CE belgemize ekleyerek bu alandaki baca sistemlerinin üretimine başladık. Aynı tarihlerde yüksek               basınç sınıfının yanı sıra yüksek sıcaklık sınıfları için de yeni ürünlerimizin testlerini tamamlayarak bu ürün sınıflarını da üretim yelpazemize ekledik” ifadelerine yer veriyor.

TECRÜBE VE BİLGİ BİRİKİMİ

Firma, Elit Şömine adı ile 2000 yılından bu yana sektörde verdiği montaj hizmeti sonrası üretim alanına yönelmiş. 2019 yılında Elit İnox Baca Sistemleri firmasını kurarak, edinilen tecrübe ve bilgi birikimi sektöre kazandırıldı. Elit İnox Baca Sistemleri gerek tamamlanan projeler gerek müşterilerine sunduğu satış öncesi ve satış sonrası hizmet kalitesi ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

KALİTE ARTIYOR

Elit İnox Baca Sistemleri olarak bayilik sistemi ile ticarete devam ettiklerine dikkat çeken Boyacı, “Bayilerimiz sektörde farklı alanlarda hizmet veriyor. Sanayi tesisleri ve bireysel alanlarda tüm ihtiyaçları karşılamaktayız. Hedef kitlemiz bayilerimizin yönelimi olan tüm alanlardır. Bu alanlarda bayilerimize en iyi hizmeti sunmak adına üretim kapasitemiz ve ürün kalitemizi sürekli iyileştiriyoruz. 5 beyaz yaka ve 6 mavi yaka olmak üzere 11 personelimiz ile hizmet kalitemizi her geçen gün artırmaya devam ediyoruz” diyor.

İHRACAT AĞI GENİŞLİYOR

“Firmamız üretimini yapmakta olduğu ürünleri Elit İnox markası ile Türkiye’nin 81 ili ile birlikte yurt dışı projelerine de gönderiyoruz” diyen Boyacı, “Türkiye ve yurt dışı pazarında mevcut bayilerimiz üzerinden ürünlerimizin dağıtımını yapmaktayız. Yoğunluğun İstanbul merkezli olduğu bayi ağımıza yeni bayilerin eklenmesi adına çalışmalarımız devam ediyor. Almanya ve Kıbrıs’ta distribütörlerimiz yer alıyor. Firmamız, ihracat kapasitesini arttırmak için çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Fransa ile şu anda devam eden bir çalışmamız var. Kısa süre içerisinde ihracat ağımıza yeni bir ülke ekleyerek farklı ülkelerde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Firmamız sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerimizin geri dönüşleri ve ilgili yönetmelikler çerçevesinde ürün geliştirme ya da mevcut ürünlerin kalitesi ve kullanım kolaylığını arttırmak adına ciddi yatırımlar yapmakta ve bu çalışmaları en hızlı şekilde sahada kontrol etmektedir” vurgusu yapıyor.

 

“DÜNYA SAHNESİNE ÇIKACAĞIZ”

“2021 yılında tüm sektörlerde olduğu gibi biz de pandemi sürecinden olumsuz etkilendik. 2021 yılını 750.000 Euro ciro ile tamamladık. 2022 yılı ciro hedefimizi 1.300.000 Euro olarak belirledik. Bu hedefe ulaşmak için tüm imkânlarımızla sektörde güçlü bir konuma yerleştik” diyen Boyacı, şu ifadelere yer veriyor: ”2022 yılına iyi bir başlangıç yapan firmamız, hedefleri doğrultusunda ilerliyor ancak yıl ortası ile birlikte artan maliyetlerin olumsuz etkilerini azaltmak adına çalışmalarımızı hızlandırdık. Sektörde ürünlerimizin kalite kelimesinin karşılığı olmasını sağlamak en öncelikli hedefimiz. Yaptığımız yatırımlarımız ve planlamalarımız ile markamızı dünya sahnesine de yine aynı slogan ile sunacağız. Kısa süre içerisinde baca sistemlerinde sektöre yön veren bir konumda olacağımıza inancımız tam.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar