Grünn Organik'ten Türkiye'de Bir İlk: Yeni Lezzet Yolda!

Türkiye'nin önde gelen organik gıda üreticilerinden biri olan Naturka Organik Gıda, sektördeki liderliğini sürdürüyor. Firma, Türkiye'de ilk ve tek organik sertifikalı pekmezli fındık kreması üreticisi olarak biliniyor.

info@karadenizekonomi.com / 25.09.2023

Grünn Organik'ten Türkiye'de Bir İlk: Yeni Lezzet Yolda!


 

Naturka Organik Gıda'nın sahibi Nuray Candan, firmanın 14 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Ordu’dan Türkiye'ye organik gıda üretimine öncülük ettiklerini belirtti. Candan, şu an Almanya, Kıbrıs, Kuveyt, Bahreyn ve Katar gibi ülkelerde ürünlerinin bulunduğunu açıkladı ve yakın gelecekte İsviçre, Hollanda ve Avusturya pazarlarına açılmayı hedeflediklerini söyledi. Aylık üretim kapasitelerinin 10 ton olduğunu vurgulayan Candan, her ürün için ayrı ayrı bu kapasiteyi sağladıklarını belirtti.

Ayrıca, firma olarak AR-GE çalışmalarına önem verdiklerini ve yeni bir ürün geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Bu ürünün Türkiye'de ilk ve tek organik sertifikalı olacağını söyleyen Candan, ürünün lezzetinin çok özel olduğunu ve özellikle çocukların beğenisini kazandığını belirtti.

Dünya Çapında Genişlemeye Yönelik Büyük Hedefler

Candan, gelecekteki hedeflerinin daha fazla ülkeye ve alıcıya ulaşmak olduğunu ifade etti. Sağlıklı gıdaların önemine vurgu yaparak, insanların kimyasal içermeyen, temiz ürünler tüketmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Sağlık sorunlarını önceden engellemenin mümkün olduğuna inandığını belirten Candan, gıdaların insan sağlığına katkısının büyük olduğunu vurguladı.

Grünn Organik, sağlıklı ve doğal gıdalarıyla Türkiye ve dünya genelinde büyümeye ve insanlara daha fazla seçenek sunmaya devam ediyor.

 

Asel Gürsoy

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar