Luce Garden: Trabzon'dan Dünya Pazarına Açılan Bahçe Mobilyası Markası

Trabzon merkezli Luce Garden, mobilya sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip kurucu ortaklarıyla birlikte başarı hikayesini yazmaya devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 26.02.2024

Luce Garden: Trabzon'dan Dünya Pazarına Açılan Bahçe Mobilyası Markası

 

Mobilya sektöründe uzun yıllara dayanan birikimlerini ve deneyimlerini bir araya getiren Alper Bektaş, Zafer Ofluoğlu, Vedat Muhcu ve Hasan Ataseven, güçlerini birleştirerek Trabzon'dan dünya pazarına açılan bir marka oluşturmanın hedefinde.

 

Rattan Şıklığı ve Özel Tasarım Projeleriyle Dikkat Çekiyor

Luce Garden, rattan şıklığını modern tasarım çizgileriyle birleştirerek dış mekân alanlarınıza konforlu ve dayanıklı ürünler sunuyor. Firma, özel üretim ürünlerle otel ve restoran projelerine de özel çözümler üretiyor.2020 yılında faaliyetlerine Trabzon merkezli olarak başlayan Luce Garden, Türkiye genelinde sağladığı bayi ağıyla müşterilerine hizmet veriyor. Şirketin kurucu ortağı Alper Bektaş, "Amacımız, birikimlerimizi ve deneyimlerimizi bir araya getirerek kaliteli ürünlerimizle uluslararası alanda tanınan bir marka haline gelmek.2023 yılında dış ticarette istediğimiz atılımı yaparak önemli bir hedefi gerçekleştirdik" diye konuştu. Şirketin önümüzdeki dönemdeki hedefleri arasında yeni fabrika yatırımları ve ihracat oranlarının artırılması bulunuyor.

 

Luce Garden Büyüyor!

Luce Garden, ürün kalitesinden ödün vermeden sağlam ve emin adımlarla büyümeye devam ediyor. İstikrarlı bir şekilde büyüme hedeflerine ilerleyen firma, dünya mobilya sektörünün önemli merkezlerinden biri olan İnegöl mağazası ve Amerika'nın Florida eyaletindeki temsilcilikleriyle adından söz ettiriyor.Şirketin 2024 yılındaki öncelikli hedefi ihracat oranını artırmak ve yurtiçindeki bayi ağını geliştirmek. Bununla birlikte, Türkiye genelinde mağazalaşma konusunda büyük adımlar atılması planlanıyor.

Alper Bektaş, "Gelecek yıllara ilişkin hedeflerimizden biri, Türkiye genelinde mağazalaşma noktasında büyük firmalardan biri haline gelmektir. Bu hedef doğrultusunda, Trabzon kökenli bir firma olarak Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde mağaza açarak daha geniş kitlelere ulaşmayı ve markamızı daha fazla insana tanıtmayı planlıyoruz" dedi.

 

Asel gürsoy

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar