Sağlık sigortasını mutlaka yaptırın

Ordu Tiryaki Sigorta Aracılık Hizmetleri Sahibi Cantürk Tiryaki, “Özel hastanelerdeki tedavilerde, büyük faturalar çıkabiliyor. Sağlık sigortası da tam olarak burada imdadınıza yetişiyor. İmza atacağınız poliçe ile sizin ve yakınlarınızın sağlık giderlerini garanti altına alabilirsiniz” diyor.

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2022

Sağlık sigortasını mutlaka yaptırın

Ordu Tiryaki Sigorta Aracılık Hizmetleri Sahibi Cantürk Tiryaki, 17 Aralık 2017’de rahmetli babası İsmail Tiryaki'yle birlikte kurduğu şirkette, vatandaşlara 7/24 hizmet vermeye devam ediyor. Tiryaki, sağlık sigortasının yaşanabilecek olumsuz durumlarda büyük önemi olduğunu vurguluyor.

 

7/24 HİZMET

Hizmet anlayışlarının temelini, müşterilerden gelen talepleri sınırsız ve sorunsuzca yerine getirmek olduğunu ifade eden Tiryaki, “Poliçeyi yaptığımız anda işimiz başlıyor. Günün her saatinde ve her an müşterilerimizin taleplerine ve anlık ihtiyaçlarına cevap vermek zorundayız. Önceliğimizi müşteri memnuniyeti olarak belirlerken; bu sözümüzü de yerine getirmeye büyük özen gösteriyoruz. Trafik sigortasından kaskoya, sağlık sigortasından konut sigortasına iş yeri paket sigortalarına kadar tüm alanlarda büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyoruz” diye söylüyor.

“MALİYETLER ARTTI”

Tiryaki, yaşanan ekonomik sorunların sigortacılık sektörünü de etkilediğini belirterek, “Şu anki fiyatlar, geçen senenin 3-4 katı. Çünkü sigorta ürünlerinin maliyetleri artmaya devam ediyor. Sağlık sigortası yaptığımızda özel hastanelerin giriş ücretleri de araçların parça fiyatları da belli, konut hasarlarında da alınan malzemelerin fiyatları ortada. Burada sigorta şirketleri sıkıntı yaşıyor. Devletimizin bu konuda desteğine ihtiyacımız var” ifadelerine yer veriyor.

“HEDEFLERİ AŞTIK”

Pandemi etkisine rağmen hizmet alanlarında sorun yaşamadıklarını dile getiren Tiryaki, “Büyümeye ve insanlara daha kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu yıla ilişkin, kendime çizdiğim bir rota var. Özellikle sağlık sigortası konusunda bilinci artırmaya çalışıyoruz. Özel hastaneye gittiklerinde ücret ödemiyorlar. Geçen seneki rakamların üzerine koyduğumuz kendi hedeflerimiz var. Şirketin bizim için belirlediği hedefi ilk üç aylık süreçte doldurduk. Bundan sonra kendi belirlediğimiz hedeflerimize koşmaya devam edeceğiz” diye konuşuyor.

SAĞLIK SİGORTASI ÇAĞRISI

Tiryaki, sağlık sigortasının önemine vurgu yaparak, “İnsanlar aracına trafik sigortası ve kasko yaptırmaya çok alıştı. Bunda hiç problem yaşamıyoruz. Ama sağlık sigortasını düşünüyorlar. Özel hastanelere gittiğinizde büyük faturalar çıkabiliyor. Sağlık sigortası da tam olarak burada imdadınıza yetişiyor. Düzenlenecek poliçe ile sizin ve yakınlarınızın sağlık giderlerini garanti altına alabiliriz” ifadelerine yer veriyor.

SIRADA BÜYÜKŞEHİRLER VAR

Hedefinin Ordu dışına açılmak olduğunu dile getiren Tiryaki, “Hedeflerimden biri de şehir dışına çıkmak. Başta İstanbul ve İzmir olmak üzere büyükşehirleri tek tek gezip, işimiz büyütmeyi istiyorum. Sahada yeni bir ekip kurup çalışmalıyız çünkü hem sahayı çok seviyorum hem de sigortacının asıl yeri sahadır. Kesinlikle böyle devam edeceğiz. Ve daha iyi yerlere geleceğimizden %100 eminim yani. Babamın bıraktığı yoldan dürüst, sakin bir şekilde hayatına devam etmeyi düşünüyorum” diyor.

ETİKETLER;
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar