SAMPA, organize sanayi bölgelerinin yıldızı oldu

Sampa, OSBÜK Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu tarafından her yıl düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması Ödül Töreni’nden 4 ödülle döndü.

info@karadenizekonomi.com / 29.12.2022

SAMPA, organize sanayi bölgelerinin yıldızı oldu

Türkiye’deki tüm organize sanayi bölgelerindeki firmaların yer aldığı listede Sampa, Genel Performans, En Çok İstihdam Sağlayan Firma, En Çok Stajyer İstihdam Sağlayan Firma ve En çok Ar-Ge Harcaması Yapan Firma ödülleri kategorisinde dört ödül aldı.

Türkiye’nin geleceğinin üretim ve ihracat olduğunun bilincinde olarak 52 bin ağır vasıta yedek parça ürününü, dünyanın farklı noktalarındaki ofis ve depoları sayesinde 160’dan fazla ülkeye ihraç eden Sampa, 2031 yılı hedeflerinde üretim ve istihdam konularında büyümesine devam etmeyi planlıyor.

İstihdam konusunda Samsun’un en büyük işvereni olarak Karadeniz bölgesinin gelişmesine büyük katkı sağlayan Sampa, Samsun’da hayata geçirilmesi planlanan yeni organize sanayi bölgesinde inşa etmeyi düşündüğü yeni kampüsü Sampa Valley ile fabrika sayılarını ve çalışan sayılarını rekor seviyelerde arttırmayı planlıyor.

OSBÜK Ödül Töreni’ne katılan ve ödülleri Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden alan Sampa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Üstündağ “Türkiye’deki tüm organize sanayi bölgelerinin resmi verilerini paylaşarak katıldığı bu yarışmadan 4 farklı kategoride 4 kıymetli ödülle dönmek bizi gururlandırdı. Yeni yatırımlarımızı gerçekleştirip, üretim kapasitemizi ve istihdam sayımızı arttırdığımızda ihracat konusunda yeni rekorlar kıracağımıza ve çok daha fazla ödülü arşivimize katacağımıza inanıyoruz“ dedi.

 

 

 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar