Sandıkcı’dan ihtiyaca özel asansör

2017 yılında Makine Mühendisi Hüseyin Sandıkçı tarafından kurulan Sandıkcı Asansör, kurulduğu günden bu yana ihtiyaca özel kalıcı ve kaliteli hizmet üretmeye devam ediyor.

info@karadenizekonomi.com / 3.09.2022

Sandıkcı’dan ihtiyaca özel asansör

Makine Mühendisi Hüseyin Sandıkcı, 2017 yılında faaliyete başlattığı Sandıkcı Asansör ile fark yaratmaya devam ediyor. Samsun merkezli şirket, özellikle Orta Karadeniz Bölgesi’nde önemli projelere imza atmayı sürdürüyor.

A’DAN Z’YE HİZMET

Hedeflerini sektörde kalıcılık ve marka imajını yükseltmek olarak tanımlayan Sandıkcı, “Müşterilerimizin tercihi ve ihtiyacı doğrultusunda kat ve kabin büyüklüğünde sınırlama olmaksızın asansör montajı yapabiliyoruz. Ardından bu asansörlerin bakım, denetim ve revizyonlarını da titizlikle yerine getiriyoruz. Standart apartman tarzı asansörlerin yanı sıra, işyerleri için eşya asansörleri, hastaneler için geniş kapasiteli projeleri de hayata geçiriyoruz” diyor.

SAĞLAM REFERANSLAR

Sandıkcı, yeniliklere açık, teknoloji ile paralel üretim yaptıklarına dikkat çekerek, “Yakın zamanda piyasaya sunduğumuz ve TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı’nda da sergilediğimiz engelli platformu, basamak ve kabin sistemi olan iki farklı asansör çeşidimiz büyük ilgi gördü. Merkez ofisi Samsun’un Atakum ilçesinde olan firmamıza en büyük talep referanslar aracılığıyla geliyor. Bunun yanı sıra, sosyal medya ve e-postadan da talepler almaya devam ediyoruz” ifadelerine yer veriyor.

“İKİNCİ YARIDAN UMUTLUYUZ”

Mevcut ekonomik şartlar altında sağlam adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini dile getiren Sandıkcı, “Kendi firmamı kurmadan önce denetim ve bakım kolunda birçok bilindik firma ile sektörde tecrübe edinmiştim. Şimdiye kadar düşündüğümüzden de hızlı ilerledik bunu da yine öncesine dayanan tecrübe ve çalışma ahlakımıza bağlıyorum. İnşaat sektöründeki daralmadan iş kapasitesi olarak çok fazla etkilenmedik. Bizi etkileyen tek durum piyasadaki belirsizlikler oldu. Gerekli ve kritik tedbirlerimizi alarak işlerimize devam ettik. Yılın ikinci yarısından daha umutluyuz” diyor.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

2022’nin 2021 yılının ikinci yarısına göre daha iyi seyrettiğine dikkat çeken Sandıkcı, şu ifadelere yer verdi: “Buna rağmen, tam anlamıyla denge ortamı sağlanamadı. Bizim en önemli tedbirimiz, kur takibi yaparak toplu malzeme alımlarımız oldu. Rakiplerimizden bizi ayıran en önemli özelliğimiz yenilikçi olmamız ve dünyada asansör sektörünü yakından merakla takip etmemizdir. Firmamız bünyesinde revizyon, bakım, montaj ekibi ile birlikte çalıştığımız taşeron grubumuz bulunuyor. Onlar da gelişmeleri yakından takip ediyor.”

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar