Sarıgöl Konveyör, EMO Hannover Fuarı'nda Dünya İş Dünyasıyla Buluştu

EMO Hannover Fuarı, dünya genelinde üretim teknolojisi ve endüstriyel yeniliklerin sergilendiği prestijli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Bu yılın katılımcıları arasında yer alan Sarıgöl Konveyör, Türkiye'nin gurur kaynaklarından biri oldu.

info@karadenizekonomi.com / 25.09.2023

 Sarıgöl Konveyör, EMO Hannover Fuarı'nda Dünya İş Dünyasıyla Buluştu

Firma, fuarda iş dünyasının dikkatini üzerine çeken özelliklerini ve hedeflerini paylaştı.

Fuarın Almanya'nın Hannover şehrindeki Messe fuar alanında düzenlendiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıgöl, EMO Hannover'in, özellikle CNC tezgahları ve talaşlı imalat alanlarında uzmanlaşmış birçok firmayı bir araya getirdiğini ifade etti. Türk iş dünyasının da bu büyük organizasyonda 60 civarında temsil edildiğini aktaran Sarıgöl, bu durumun Türk sanayisinin uluslararası arenadaki başarısını gösterdiğini belirtti.

Sarıgöl, fuarın kendileri için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, "Fuardan beklentimiz çok büyük. Burası, büyük bir gösteri alanı. Burada piyasayı takip etmek, rakipleri görmek ve sektördeki son gelişmeleri öğrenmek için harika bir fırsat. Ayrıca mevcut müşterilerimizle buluşmak, onlarla sohbet etmek ve yeni iş bağlantıları kurmak için ideal bir ortam sunuyor." dedi.

Pandemi sonrası Türkiye'nin daha rekabetçi hale geldiğini de vurgulayan Sarıgöl, "Üretim hızı artıyor ve döviz kurlarındaki artışlar Türkiye'yi daha cazip hale getiriyor. Bu, iş dünyası için olumlu bir gelişme." şeklinde konuştu.

 

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar