Sokak Lezzetlerinde Birinci Tercih!

Çiğ köfte, hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık olarak günümüzde geniş bir hayran kitlesine sahip. Özellikle düşük bütçelerle dükkan açma olanağı sunması, çiğ köfte sektörünü yatırımcılar için cazip hale getiriyor.

info@karadenizekonomi.com / 22.01.2024

Sokak Lezzetlerinde Birinci Tercih!

Bu alanda öne çıkan markalardan biri olan Resume Çiğ Köfte, etli tadında etsiz lezzeti ve ekonomik fiyatlarıyla tüketicilerin vazgeçilmezi olmayı başarmış durumda.

İlk olarak 2007 yılında İstanbul Bağcılar’da Abuzer Usta tarafından kurulan Resume Çiğ Köfte, kısa sürede oluşturduğu bayi ağıyla geniş kitlelere çiğ köfte lezzetini ulaştırmış ve Türkiye genelinde sevilen bir marka haline gelmiştir. Sektördeki uzun yıllara dayalı tecrübesiyle Abuzer Usta lider bir marka olarak öne çıkıyor.

Bizlerde  çiğ köfte severlerle yaptığımız sokak röportajlarında, neden Resume Çiğ Köfte tercih ettiklerini sorduk. Sokaktan gelen mesajlar ise oldukça çeşitli ve ilgi çekici. Tüketiciler, lezzetin yanı sıra markanın geniş bayi ağı ve kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle Resume Çiğ Köfte’yi tercih ettiklerini belirtiyorlar.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar