Su Yalıtımında Uzmanlaşmış Çevre Dostu Hizmet!

Ordu'nun köklü firmalarından biri olan Fatih Yalıtım İşletme'nin sahibi ve inşaat mühendisi Fatih Çetinkaya, 12 yıldır Ordu Köster bayisi olarak faaliyet gösteriyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.11.2023

Su Yalıtımında Uzmanlaşmış Çevre Dostu Hizmet!

 

 


Yalıtım sektöründeki uzmanlığı ve Köster yapı kimyasallarındaki başarılı bayilikleriyle tanınan Fatih Çetinkaya, Ordu'nun su yalıtımında öncü firmalarından biri olarak öne çıkıyor.

 

Firma, genelde hizmet sektöründe faaliyet göstermekte olup profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor. Su yalıtımı konusunda uzmanlaşan Fatih Yalıtım İşletme, yer altı projeleri, teraslar, özel projeler, tüneller ve HES projeleri gibi geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Fatih Çetinkaya, yaptığı açıklamada, "Bizim farkımız tam da burada ortaya çıkıyor. İnsan sağlığına birçok farklı noktada dokunup daha hızlı ve etkili sonuç almayı hedefliyoruz. Bu da piolanın farkını oluşturan temel unsur diyebilirim. İkinci temel unsur da yapılan işteki kalite ve standartlarımız. Biz bireylerin yaşamsal faktörleri sağlıklı olarak yerine getirebilmesini sağlamak, hareket kabiliyetini korumak, güçlendirmek veya yeniden kazandırmaya çalışmaktayız." şeklinde konuştu.

 

Firma, çevre dostu malzemeler kullanarak su yalıtımı uygulamalarını gerçekleştiriyor ve içme suyu uygunluk raporu olan malzemeleri tercih ediyor. Projelerinde insan sağlığına ve çevreye zarar vermeden kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan Fatih Yalıtım İşletme, Ordu'nun önde gelen firmalarından biri olarak sektördeki liderliğini sürdürüyor.

Ayrıca, firma bünyesinde bulunan beton sektörü ve beton parlatma hizmetleriyle de dikkat çeken Fatih Yalıtım İşletme, Ordu ve Giresun'da geniş bir coğrafyada profesyonel hizmet sunuyor. Ordu Havalimanı'nın katlı otoparkı gibi büyük projelerde başarılı çalışmalara imza atan firma, beton parlatma işinde de başarılı projelere imza atıyor."

 

 

Yaren kaya

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar