Yenilikçi ürünlerin adresi; FABI Ayakkabı

FABI Ayakkabı İşletme Sahibi Erkan Yılmaz, “Yenilikçi bir firma olarak, uluslararası markalardan Cat ve Harley’i bünyemizde bulunduruyoruz. Türkiye’nin de en önde gelen, en iyi firmalarıyla çalışıyoruz” dedi

info@karadenizekonomi.com / 3.10.2022

Yenilikçi ürünlerin adresi; FABI Ayakkabı

Yenilikçi bir yapı ile hizmet verdiklerini ifade eden FABI Ayakkabı İşletme Sahibi Erkan Yılmaz, uluslararası ve ulusal önemli markalara ev sahipliği yaptıklarını ifade etti.

Sektöre 1992 yılında girdiğini dile getiren Yılmaz, “30 yıldır ticaretin içerisindeyim. Eski Kapalı Çarşı kömür pazarında esnaflık hayatıma başladım. Sektöre eniştem sayesinde girdim. Aile mesleğimiz. Yenilikçi bir firmayız. FABI’nin kuruluşundan bahsedecek olursak kendi logo ve ismimiz. Kendi adımızı öne çıkarttık. İyi de gidiyor. FABI aslında uluslararası bir marka fakat biz bunun isim hakkını, patentini Türkiye’de aldık. FABI olarak Ordu’da tek şubeyiz ama frenchising verdiğimiz iller var. İstanbul, Uşak, Ankara, Kastamonu’da şubelerimiz var. Uluslararası markalardan Cat ve Harley’i bünyemizde bulunduruyoruz. Türkiye’nin de en önde gelen, en iyi firmalarıyla çalışıyoruz” dedi.

 

“SORUNLARI MÜŞTERİLERİMİZE YANSITMIYORUZ”

Yılmaz, sektörde son 3 yıldır çok büyük sorunlar yaşadıklarını belirterek, “Öncelikle fiyat oturtamıyoruz. Fiyatlar sürekli olarak değişkenlik gösteriyor. Bir üretim sorunu var. Ürün tedarikinde, nakliyede sorunlar yaşıyoruz. Kargo çok büyük bir masraf oldu artık. Sorun çok fazla ama biz yansıtmamaya çalışıyoruz. Sağlam firmalarla çalışmaya dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar