Yüce yeniden ÇAYKURda!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı atama ile ÇAY-KUR Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ekrem Yüce getirildi.
info@karadenizekonomi.com / 16.10.2018

2003 - 2011 yılları arasında da ÇAY-KUR Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevinde bulunan Ekrem Yüce, son olarak DOKAP'ın başkanlığını yapıyordu. Yeniden ÇAY-KUR Genel Müdürlüğü oturan Yüce yaptığı açıklamada, üreticiler için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade ederek tüm kesimlerin katkısı ve desteği ile bir seferberlik ilan edeceklerini vurguladı.
Protokol yemeği ile veda
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları da Ekrem Yüce onuruna veda yemeği verdi. Veda yemeğine Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun, İl Jandarma Komutanı Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin de katıldı.
Çok Okunanlar
Kadir Alkan Hair Artist: Müşteri Memnuniyetinde Karadeniz’de Bir İlk
Şimal Tekstil: ‘’10 Firmadan 4’ü Kapandı, Kalanlar Mücadele Ediyor”
54 Metrekareden OSB’ye Uzanan Üretim Hikâyesi
Yatırım ve İhracatla Zirveye: %30’luk Hedef Masada
Giresun'da “1.Burella Çikolata Fındık Festivali” renkli geçti
Öztürk Fındık’tan katma değer hamlesi: “Fındıkta yeni hikâyeyi yazıyoruz”
Sıvı yağ devi Yudum satıldı: İşte markanın yeni sahibi
Fındık Fiyatları
Son Güncelleme : 2026-03-17 08:10
| Şehir | Levant |
|---|---|
| TMO | 200 TL |
| GİRESUN | 283,00 TL |
| ORDU | 283,50 TL |
| DÜZCE | 283,50 TL |


