Çebi Grup hizmet sektörüne atıldı

Fındık sektöründe Ordu’nun önde gelen şirketlerinden olan Çebi Fındık Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çebi ve Plaza Cafe & Restaurant ortaklarından Serdar Seymen Çebi, haftasonu Çebi Plaza Restorantın açılış törenini gerçekleştirdi.

info@karadenizekonomi.com / 8.01.2018

Çebi Grup hizmet sektörüne atıldı

''Bin kişiye yemek veriyoruz''

Açılışta konuşan Çebi Plaza yöneticilerinden Çebi Fındık Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çebi, hem Atos çalışanlarına hem de dışarıdan gelenlere hizmet verdiklerini aktararak ''Şuanda yaklaşık bin kişinin çalıştığı, istihdam ettiği bir binanın içindeyiz ve bu çalışanlara yönelik olarak da bizler ne yapabiliriz dedik. Onların en önemli ihtiyacı olan yiyecek ve düzgün sağlıklı gıda anlamında hizmet verebilecek bir restoran ve cafeyi hizmete açtık. Yaklaşık 2-3 aydır Atos’a hizmet veren müessesemiz aynı zamanda dışarıdan gelen misafirlerimiz içinde oturabileceği, insanların aileleriyle gelip günün her saatinde sağlıklı gıdaya ulaşabileceği, dinlenebileceği bir mekan olsun istedik''dedi.

“Tamamen doğal”

Plaza Cafe & Restaurant ortaklarından Serdar Seymen Çebi, “2 aydan bu yana mekanımızı dışarıdaki müşterilere açtık. Mekanımızı ancak organize edebildik. Bundan sonra da devamlı restoranımız hem Atos binasına hizmet verip hem dışarıdan gelen müşterimize hizmet vermeye devam edecek. Ürünlerimiz tamamıyla doğal ürünlerden oluşmakta, yemeklerimiz doğal.Hafta içleri ve Cumartesi günleri olmak üzere, avangart,kahvaltı ve tatlı menülerimiz hepsi mevcut durumda bulunmaktadır''diye konuştu.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar