Amazon yeniden kullanılabilir kutuları hayata geçiriyor

E-ticaret şirketi Amazon bu haftadan sonra gönderilen siparişlerin bazılarını evcil hayvanlar için yuva, kale, roket ve daha fazlasına dönüştürülebilen “daha çevre dostu” kutularda teslim edecek. 

info@karadenizekonomi.com / 30.07.2020

Amazon yeniden kullanılabilir kutuları hayata geçiriyor

E-ticaret şirketi Amazon bu haftadan sonra gönderilen siparişlerin bazılarını evcil hayvanlar için yuva, kale, roket ve daha fazlasına dönüştürülebilen “daha çevre dostu” kutularda teslim edecek. Bu yeni kutular, şirketin karbon ayak izini azaltma adımı olarak “Daha Az Ambalaj, Daha Fazla Gülümseme” programının bir parçası olarak tasarlandı.

Tasarlanan kutuların kreasyonlarının nasıl yapıldığını kullanıcıya aktarabilmek amacıyla QR kod kullanıldı. Şirket yeniden kullanılabilir kutuları kullanmak istemeyen müşterilerini ise geri dönüşüme teşvik ediyor. Sürdürülebilir bir geleceği hedefleyen e-ticaret şirketi, kutuların evcil hayvanınız için yuva, kale, yel değirmeni, araba, roket, robot kostümü hatta mini golf setine inşa edilebileceğini USA Today’e aktardı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar