Japon Hükümetinden Group Sagun’a ödül

Group Sagun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tuncay Sagun, Japonya hükümetince ‘Japonya Büyükelçisi Ödülü’ne layık görüldü.

info@karadenizekonomi.com / 30.09.2020

Japon Hükümetinden Group Sagun’a ödül

Türkiye ve Japonya arasında ticari ilişkilerine katkıda bulunmasıyla nedeniyle su ürünleri ihracatçısı Group Sagun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tuncay Sagun, Japonya hükümetince ‘Japonya Büyükelçisi Ödülü’ne layık görüldü.

20 yıl önce Somon ve Orkinos ihracatıyla başlayan ticari ilişkinin zamanla dostluğa dönüştüğünü belirten Sagun, ‘’Japonya adeta benim ikinci memleketim oldu. Japonya’da üretmek, çok çalışmak ve dürüstlük gibi değerler kültürün yapı taşları. Bu sayede çok güçlü ve değerli ticari ilişkiler kurdum. Japon kültürünün iş disiplinini hem iş hem de sosyal hayatıma yansıtmaya özen göstererek, kendi ülkemin kültürünü Japonya’da, Japonya kültürünü de ülkemde tanıtmaya çalıştım. Japon halkının güvenini kazanarak uzun yıllar korumak benim için çok değerli. Japon Hükümeti tarafından güzel ve anlamlı ödüle layık görülmek benim için onur verici’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar