Sağra artık Oyak Grup’un

İlk olarak Karadeniz Ekonomi Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gürsoy tarafından okuyucularımıza duyurduğumuz Sağra’nın Oyak Grup’una satışı 1 buçuk ay sonra gerçekleşti.

info@karadenizekonomi.com / 29.03.2021

Sağra artık Oyak Grup’un

İlk olarak Karadeniz Ekonomi Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Murat Gürsoy tarafından okuyucularımıza duyurduğumuz Sağra’nın Oyak Grup’una satışı 1 buçuk ay sonra gerçekleşti. Bölgenin ilk küresel sanayi tesisi olması onurunu taşıyan tesis yıllar önce Kahraman Sağra öncülüğünde, Sağra ailesinin girişimleriyle markasını dünyaya tanıtmış daha sonraki yıllarda da Bayındır Holding ve Sanset Grup çatısı altında üretimini sürdürmüştü.

Toksöz Grup bünyesindeki Sanset (Sağra) Gıda, OYAK Grubu tarafından satın alınarak imzalar atıldı. Fabrika yeni yapılanması ile üretime ve büyümeye Ordu’da devam edecek. Maden Metalürji, Çimento, beton, kağıt, Otomotiv, lojistik, finans, hizmet, kimya, tarım, hayvancılık ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren OYAK Grup, gıda sektörüne de Sanset Gıda’yı satın alarak adım attı. Sanset Gıda ile Sağra’yı yaşatmayı hedefleyen OYAK, yeniden çikolata pazarında Sağra’yı marka yapmak istiyor.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar