DKC Grup yeni yatırıma hazırlanıyor

Ordu, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin ve Karadeniz’in ihracata katkı anlamında önemli firmalarından olan DKC Grup yeni yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

info@karadenizekonomi.com / 6.04.2020

DKC Grup yeni yatırıma hazırlanıyor

Ordu, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin ve Karadeniz’in ihracata katkı anlamında önemli firmalarından olan DKC Grup yeni yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik açıdan sıkıntılı günlere istihdam ve üretimini arttırmayı hedefleyen firmanın DKC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Gür, ‘’Kapasite artırma yatırım montajına başladık. 2020 hedefimiz her şeye rağmen DKC Grup A.Ş.’yi ‘Sürülebilir Krem Çikolata Pazarı’nda’ ilk beşe taşımak. Türkiye pazar payını ise yüzde 9’a çıkartmak. Bu dönemde tek bir işçi çıkartmadan ilave istihdam yaratma mücadelemizi sürdüreceğiz. İnandık başaracağız. Dostlarımızın verdiği enerji ve güç bizi bu mücadeleyi vermeye mecbur bırakıyor’’ ifadelerini kullandı.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar