ERÇALLAR'DA YÖNETİM 4. NESLE EMANET

Erçal''Gençler olarak büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz''

info@karadenizekonomi.com / 17.06.2015

ERÇALLAR'DA YÖNETİM 4. NESLE EMANET

Ordu'nun Kumru ilçesinde doğarak, İstanbul, Samsun, İzmir, Ankara'da faaaliyetlerini sürdüren Erçallar Grup, 4. nesile emanet. Erçallar Grubun kurucuları Nurhan, Said, Mustafa, İsmet ve Burhan Erçal'ın ardından şimdi ise çocukları şirketlerde görevlere başladı.

Kuruluşunun ardından 4. nesil Muammer Erçal, İbrahim Erçal, Kadir Erçal, Ali Erçal, Ahmet Erçal şirketlerin değişik birimlerinde görev alarak büyüklerinin izinde ilerliyor.

Erçallar Grup bünyesinde bulunan şirketlerde artık genç neslin görev almaya başladığını söyleyen Muammer Erçal, "Erçal ailesi olarak ticarette 160 yıllık bir geçmişe sahibiz. Büyüklerimizin izinden giderek Erçallar grup olarak büyümeyi sürdürmek ve ülkemize, memleketimize katkıda bulunmak istiyoruz. Bu katkıyı ticari alanda ve sosyal alanlarda sürdürüyoruz."dedi.

Genç İşadamı Muammer Erçal, Erçal grup bünyesinde bulunan kamyon ve tır pazarında görev yaptığını belirterek, “Grup bünyesinde Fındık fabrikası da bulunuyor. Her iki alanda gençler olarak büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz.”diye konuştu.  

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar