Hedef ilk 500

Poyraz-Poyraz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Poyraz;''POYTHERM Pazarın güçlü markası olmayı hedefliyor''

info@karadenizekonomi.com / 21.04.2016

Hedef ilk 500

P.P Yalıtım A.Ş.''Poytherm''markası ile kısa sürede ısı yalıtım sektöründe aranan bir marka haline geldi.''Kusursuz Yalıtım,Dört Mevsim Konfor''sloganı ve Poytherm markası altında 2011 yılında Karadeniz Bölgesi Ordu ilinde bu alandaki son teknoloji ile donatılmış genleştirilmiş polistiren levha fabrikası ile 

üretime başladı ve ısı yalıtım sektöründe yerini aldı.P.P Yalıtım bugün itibariyle ,6 bin metre karesi kapalı olmak üzere toplamda 16 bin metre kare alan sahip olan modern standartlarda ki tesisinde faaliyet gösteriyor.

Poyraz-Poyraz Grup Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Poyraz   ülke ve bölge ekonomisi için üreten bir grub olduklarını ifade ederek,Poytherm olarak çok önemli yatırımlar yapıyoruz,yakın gelecekteki hedefimiz ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Poyraz''Firmamız hedefi olan büyüyen bir şirkettir.Teknolojik yatırımlarımızı sürekli yapmaktayız.Poyraz- Poyraz Grup, Karadeniz Bölgesi ve Ordu ili ekonomisine, istihdamına sağladığı imkân ve 

desteklerin yanında ,gösterdiği yüksek performans ile gün geçtikçe daha fazla büyüme trendiyle ulusal alanlarda onur duyulacak başarılara imza atmaktadır.İleri Alman teknolojisine sahip makinelerle üretilen, yüksek kalitede sürekli ısı yalıtımı sağlayan ürünleriyle, “Poytherm” kısa sürede pazarın kalite ve güveni sunan, aranılan bir markası haline gelmiştir''dedi.

Üretim ve pazar konusunda değinen Poyraz şunları ifade etti;''Geniş ürün yelpazesiyle P.P. Isı Yalıtım A.Ş. tesislerinde müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda EPS den mamül her ölçüde ısı yalıtım levhaları, board, asmolen, söve yapımında kullanılan blokform ve dekoratif ürünlerin üretimi yapılmaktadır. Tesisimiz yıllık 600.000 m3 ısı yalıtım levhası üretme kapasitesine sahiptir.%100 yerli sermaye ile faaliyetlerine devam eden P.P Yalıtım A.Ş. olarak bölgeye ve Gürcistan pazarına sunduğumuz Poytherm Mantolama sistemleri Avrupa ve Türkiye kalite standartlarına (TSE-CE-ISO) uygun bir mantolama sistemi olmakla birlikte; kusursuz yalıtımı ile dört mevsim konfor sağlamayı hedeflemektedir. Şirketimizin ana prensibi kaliteden ödün vermeden doğru mantolama sistemleri ile enerjiden tasarruf sağlanmasına katkıda bulunmaktır''dedi.

Isı yalıtım ürünlerinin yanı sıra balık kasaları ve kutuları da ürettiklerini belirten Poyraz, "Karadeniz Bölgesi'nin balık avlama sezonunda, balıkçılık sektörünün ihtiyaç duyduğu EPS'den mamul balık kasaları, kapaklı balık kutuları ve sebze kasaları vb. ambalaj malzemeleri üretimi için gerekli enjeksiyon makinelerine sahibiz. Yıllık 3 milyon adetlik üretim kapasitesine sahip EPS hammaddesinden üretilen 5kg'lık ve 10 kg'lık balık kasaları ve balık kutuları çeşitlerimizle, bölgenin ihtiyacına cevap olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

''Sektör potansiyeli hergeçen gün artıyor''

Şuan itibariyle Türkiye deki binaların sadece %10 ununda mantolama yapılmıştır. Türkiye Avrupa’da hacim olarak en büyük mantolama pazarına sahiptir, bunun yanında ekonominin ve nüfusunun gelişmesine paralel konut ihtiyacının artması yalıtım pazarını genişletmektedir. Bu doğrultuda yalıtımın %50 ye varan enerji tasarrufu sağlama bilincinin toplumumuzda hergeçen gün artmasıyla; Poytherm olarak sektörün potansiyelini yakalayacak ve yatırımlarına devam edecektir.

Sanayici bir kuruluş olmanın yanında sektörün gelişimine yönelik aktif faaliyet gösteren P.P Yalıtım A.Ş sektörel kurumsallaşma ve yapılanma dahilinde İZODER , EPSDER gibi önemli derneklerin üyesi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar