Hijyenin küresel markası..

Rulopak; Ordu’dan dünyaya

info@karadenizekonomi.com / 7.02.2018

Hijyenin küresel markası..
  • Ordu’dan çıkıp dünyaya açılan, 72 ülkeye ihracat yapan Rulopak’ın Karadeniz Bölge Bayisi resmi açılışını Şubat ayında yapacak.

İnşaatını tamamlayıp dekorasyon kısmına geçen kafe, otel veya restoran açan işletmeciler için inşaat sektörüne hizmet veren Rulopak’ın Karadeniz Bölge Müdür’ü Abdullah Erdoğan, “İşletme sahiplerine geniş ürün yelpazemiz ile kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz. 2 bin 500 çeşit ürünümüz var.Markamızın en büyük özelliği yerli malı hijyenik klozet kapağı üretimi yapması. Bu konuda bize dönüşler çok olumlu” dedi.

Şirket bünyesinde başlangıçta 18 kişiye istihdam sağlayan Rulopak yetkilileri, ürünlerinin tamamını kendilerinin ürettiklerinin de altını çizerek, Ordu’nun her yerine ulaşmak istediklerini söylediler.

Rulopak Dünya markası olma yolunda

Karadeniz Bölge Bayii Genel Müdür’ü Abdullah Erdoğan, “Sanayi geçmişi 1980'li yıllara dayanan "Rulopak" 2003 yılında Türkiye'nin ilk Hijyenik Klozet Kapağı sistemini %100 Türk Sermayesi ile üreterek, endüstriyel hijyen sektörüne hızlı bir giriş yapmış, gelişen kurumsal yapısı ve hızla büyüyen üretim gücü ile sektöre ivme kazandırmıştır” dedi.

Rulopak’ın bugün İstanbul’da 2 ayrı lokasyonda son teknoloji makine ve ekipmanlarla toplamda 17.000 m² kapalı alan üretim tesislerine sahiptir. Devam eden yatırım projeleri ile sektörünün atılımcı, güçlü, dinamik ve fark yaratan firması olmayı sürdürmektedir.

Rulopak, AR-GE ve ÜR-GE birimleri ile teknoloji mühendislerini kendi bünyesinde bulunduran yegâne şirket yapısıyla, ülkemize kattığı değerli hizmetleri bilimsel çalışmalar sunmakta ve bugün 60'ın üzerinde ülkeye ürünlerini ihraç etmesiyle, Dünya markası olma yolunda gururla ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Hijyende bir adım önde

Rulopak, ürettiği yüksek kalite ürünlerle, toplu kullanım alanlarından kişisel hijyen ihtiyaçlarına kadar bir çok yenilik yapmış ve Türkiye'nin gerçek anlamda Hijyen ürünlerine odaklanmış ilk ve tek firmasıdır. Biz de Ordu’dan çıkan dünyaya açılan bir dünya markası firmanın Karadeniz bölge bayii olmanın mutluluğu içeresindeyiz.

Esnek ve hızlı hizmet, kısa zamanda teslimat, geniş dağıtım ağı ve onaylanmış kalitesi ile
Rulopak, "Hijyende Hep Bir Adım Önde" olmaya devam edecektir. KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar