İSO 500'ün müdavimi Durak Fındık bu yıl da şaşırtmadı

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında son 10 yıldır istikrarlı bir şekilde yer alan Durak Fındık bu yılda şaşırtmadı.

info@karadenizekonomi.com / 16.07.2020

İSO 500'ün müdavimi Durak Fındık bu yıl da şaşırtmadı

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında son 10 yıldır istikrarlı bir şekilde yer alan Durak Fındık bu yılda şaşırtmadı. Fındık sektöründe yaptığı düzenli yatırımlarla en fazla ihracat yapan yerel firma konumunda bulunan Durak Fındık 1 milyar 183 milyon 403 bin 241 liralık satış rakamıyla listenin 185’inci sırasında yer aldı. Durak Fındık Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Durak yaptığı açıklamada; Türk fındık sektöründe en fazla ihracat yapan yerel firma konumundayız. Yaptığımız yatırımlar, inovasyon bizi listenin değişmez firmalarından biri yaptı. Bu başarı sadece bize değil çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza da ait. Yapacağımız yeni yatırımlarla istikrarlı büyümemizi sürdürüp ülkemiz ve bölgemiz adına katma değer yaratmaya devam edeceğiz.”

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar