İşadamı Burhan Çakmak’tan siyasetçilere çağrı

İÇ ÇEKİŞMEYE SON VERİN!

info@karadenizekonomi.com / 2.05.2017

İşadamı Burhan Çakmak’tan siyasetçilere çağrı
  • ·Turan Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ORDUSİAD üyesi eski siyasetçi işadamı Burhan Çakmak, iktidar partisindeki siyasilere seslendi. Ordu siyasetinin daha iç içe daha el ele olmasını temenni eden Çakmak, “Çekişme ilimize zarar verme potansiyeli taşıyor” dedi.

İTİŞ KAKIŞ ORDU’YA ZARAR VERİR

“Benim iktidar partililerden bir ricam var Yıllarca siyasetin içinde olan insanlar olarak neyin fayda neyin zarar getirdiğin gördük. Ordu’da gizliden gizliye su yüzüne çıkmış ya da çıkmamış bir itiş kakış olduğunu hissediyoruz. Bu bizi ilgilendirmez partinin iç meselesidir, diyebiliriz ama bizi ilgilendiren tarafı, ilimize zarar verme potansiyelidir.”

İÇİÇE ELELE OLMALARINI İSTİYORUZ

“İş dünyasının ya da ekonominin hiç sevmediği şey belirsizliktir. Hizmetlerin aksamasına sebep olur. Şimdi yeni bir döneme girdik. Herkes aklına başına alıp, nefsine hakim olup, birbirini yok etme planını bir tarafa atıp, kendini ortaya koyarak siyasette bir yer edinebilmeli. O açıdan biraz endişeliyim. Ordu siyasetinin daha iç içe daha el ele olmasını arzu ediyoruz.” 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar