İSO 500’DEKİLER TEDİRGİN

BAŞARDIK AMA SIKINTI VAR!

info@karadenizekonomi.com / 12.06.2018

İSO 500’DEKİLER TEDİRGİN
  • ·Türkiye’nin en başarılı sanayi kuruluşlarını listeleyen ‘İSO 500’ listesine giren firmalar politik riskler ve para piyasasındaki gelişmelerden tedirgin. Görüş bildiren işadamları 2018 yılının iyi gitmediğini, işleri rölantide götürdüklerini ve risk yönetimi uyguladıklarını söylediler.

KURUN ÖNGÖRÜLEBİLİR OLMASI GEREKİR

·Kadir Durak (Durak Fındık Sanayi ve Ticaret A.Ş)-Yatırım yapmak istiyoruz o nedenle kurun daha öngörülebilir olması en büyük beklentimiz.

İSTİKRARDAN YANAYIZ, KAOS İSTEMİYORUZ

  • ·Mustafa Poyraz (Poyraz&Poyraz Fındık Entegre Sanayi ve Ticaret A.Ş.)-Önümüzü görmeden iş yapmak istemiyoruz. Biraz korkuyoruz sanırım. O nedenle bir süre rölantide kalacağız.

RİSK YÖNETİMİ MEZİYET

  • ·Günhan Ulusoy (Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş.)-2018 yılı koşulları geçen yıla göre daha zorlaştı. Finansman giderleri daha da artacak ve kârlar eriyecek gibi görünüyor.”

2018 YILI İYİ GEÇMİYOR

  • ·Sebahattin Arslantürk (Arslantürk A.Ş.)- 2018 iyi geçmiyor. Maliyet unsurları değişti; kârlılık düştü, ilk beş ay kötü geçti.
Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar