Kartek Çelik Kapı hizmet ağına bir yenisini daha ekledi

Çelik kapı sektöründe faaliyet gösteren Kartek Çelik Kapı, hizmet ağına bir yenisini daha ekleyerek anahtarcılık işine atıldı.

info@karadenizekonomi.com / 8.11.2021

Kartek Çelik Kapı hizmet ağına bir yenisini daha ekledi

Karadeniz Bölgesi’nde çelik kapı sistemlerinde bir marka olduklarını söyleyen Kartek Çelik Kapı sahibi Gökhan Öztürk, “Ürün kalitesi, teslimat, montaj, satış sonrası destek ve diğer alanlarda mükemmeliyetçiliği hedeflemekteyiz. 23 yılı aşkın sektör tecrübemiz ile on binlerce mutlu müşteriye sahip büyüyen bir şirketiz. Birinci felsefemiz; iyi, sağlam ve en güvenilir ürünleri müşterilerimizle buluşturmak. Karadeniz Bölgesi’nde gitmediğimiz hiçbir il yok. Karadeniz’in tamamına hizmet veriyoruz. Müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine çelik kapıdan sonra anahtar sektöründe de yatırım yaptık. Kartek Çelik Kapı olarak Kale Anahtarcılar Kulübü’nün üyesiyiz” dedi.
 

Kaliteden asla ödün vermeden, sürekli gelişim hedefleyerek müşteri memnuniyetini sağladıklarını ifade eden Öztürk; “Hopa’dan Sinop’a kadar uzanan bir firmayız. 1998 yılında kurulan firmamız çelik kapı ve kasa, yangın çıkış kapıları, kapı aksesuarları, apartman ve villa giriş kapıları, yüksek güvenlikli ve parmak izi kilitleri, yangın ve çelik kapı aksesuarları, paslanmaz kapı kolları, kilit çeşitleri gibi ürünleriyle müşterilerine hizmet vererek Karadeniz Bölgesi’nin pek çok yerinde faaliyet gösteriyoruz. İlave ek işimizle birlikte artık müşterilerimize 360 derece hizmet vermiş olacağız’’ dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar