Ordu OFSAD'da Karimex'sin sponsorluğunda Caravaggio Tabloları

Caravaggio tabloları Ordu OFSAD’ta yeniden canlanıyor

info@karadenizekonomi.com / 9.11.2017

Ordu OFSAD'da Karimex'sin sponsorluğunda Caravaggio Tabloları

Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet YILMAZ ile Sinema ve Televizyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Sibel Meltem KAFA’nın “Fotoğraflarla Canlanan Caravaggio” adlı Karimex sponsorluğundaki sergisi 11 Kasım 2017 saat 18:00’de OFSAD Umut Verdi Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek açılış ile sanatseverlerle buluşacak.

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan GÜLTEKİN’in Koordinatörlüğünü yaptığı Uluslararası 7. Egeart Sanat Günleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde 9-21 Ekim tarihlerinde sergileme alarak Ordu Üniversitesi’nin sanat gücünü İzmir’e taşıyan sergi, bu defa Orduluların beğenisine sunulacak.

Barok dönemi ressamlarından Caravaggio'nun gösterişten uzak, dokunaklı bir sessizlik ile aydınlattığı 20 eserini; ışık-gölge ve mizansenin çağrışımsal gücü ekseninde, dijital görsel efekt teknolojisi kullanmadan, farklı bir yorum ve teknik ile yeninden canlandıran sanatçıların eserleri 17 Kasıma kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar