Polesie TR’den deprem bölgesine koliler dolusu oyuncak

Polesie TR “Dünyada tek bir çocuk bile oyuncaksız kalmasın” diyerek koliler dolusu oyuncağı Elazığ ve Malatya’daki depremden etkilenen çocuklara gönderdi.

info@karadenizekonomi.com / 29.01.2020

Polesie TR’den deprem bölgesine koliler dolusu oyuncak

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremin ardından Sinop’ta hizmet veren Polesie TR “Dünyada tek bir çocuk bile oyuncaksız kalmasın” diyerek koliler dolusu oyuncağı Elazığ ve Malatya’daki depremden etkilenen çocuklara gönderdi.

Çocukların yüzlerini güldürmek biraz olsun acılarını hafifletebilmek için oyuncak gönderdiklerini söyleyen Polesie TR, ‘’Hem Polesie Tr çalışanları, hem Sinop halkı, hem de Sinop esnafı birbirlerine kenetlenerek gönüllerinden kopan yiyecek, içecek, kıyafet, temizlik ve mutfak malzemeleri, battaniye gibi en önemli ihtiyaçları el birliği ile büyük bir kamyona yükledik. Polesie Tr Ailesi olarak böyle zamanlarda, birlik ve beraberliğin önemine inanıyoruz. Bu yüzden deprem yaralarını sarmak, hayatta kalanlara destek olmak için elimizden geleni yaptık. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz’’ dedi.

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar