Rotary'den Baba-çocuk kampı

ORDU ROTARY KULÜBÜ VE ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BİRLİKTE BABA & ÇOCUK KAMPI DÜZENLEDİ.

info@karadenizekonomi.com / 20.09.2017

Rotary'den Baba-çocuk kampı

Ordu Rotary Kulübü ve Ünye Rotary Kulübü birlikte Kulakkaya Yaylası Ağaçbaşı Tabiat Parkın - Zifin Otel Giresun’da 25–27 Ağustos 2017 tarihlerinde Baba-Çocuk Kampı düzenlendi.

Çocuklarla beraber kurulan çadırlarda geçirilen iki gecelik kampa Ordu ve Ünye Rotary Kulüplerinden katılımın yanı sıra çeşitli Rotary kulüplerinden ve Ordu’dan katılımlar oldu.

Hem babalar hem de çocuklar için unutulmazların yaşandığı kampın en önemli anları ise; Ormanın içinde yapılan Hiking, eğlenceli ve bir o kadar da maceralı bir şekilde tamamlandı. Daha sonra kamp ateşinin yakılması, Ok atma yarışması, Labirent oyunu ve Oryantiring yarışması oldu.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Hakan Karakaş, Ordu ve Ünye Rotary Kulübü tarafından ilki düzenlenen Baba & Çocuk Kampını geleneksel hale gelmesi için çalışacaklarını, bunun aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti. Bu tür etkinlikler ile aileler ve çocuklar arasında birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştıklarını söyleyen Karakaş, babaların çocukları ile kesintisiz bir 48 saat geçirdiklerini ve kamp sonunda buna ne kadar ihtiyaç duyulduğunun daha net anlaşıldığı belirtti. Kamp sonunda tüm katılımcılardan olumlu dönüşler aldığını belirten Karakaş kendi çocuğu dahil bütün katılımcı çocukların seneye tekrar katılmak istediklerini ve ne kadar mutlu olduklarını anlattıklarını belirtti. Bu kampın Rotary’nin bir organizasyonu olmasına rağmen herkesin katılımına açık olduğunu belirten Baba Çocuk Kampı Organizasyon Komitesi Başkanı İsmail Aydın ‘ Umarım ve eminim seneye katılım daha fazla olacak, çünkü bu sene çok keyifli bir kamp yaşadık ve katılım arttıkça eğlence artacaktır’ diyerek kamp hafta sonunu özetledi.

Kampa katılan katılımcılar güzel bir ortamda güzel bir hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirdiklerini belirterek bu kampı düzenleyen Ordu Rotary Kulübü ve Ünye Rotary Kulübü Başkan ve üyelerine ve sponsorlara ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar