Sağlık Alanında Ordu ile Katar İşbirliği

Ordu'da sağlık turizmin öncüsü ÖZEL ORDU UMUT HASTANESİ ve Doha merkezli Katar'ın en büyük sağlık kuruluşu AL-WEHDA MEDICAL GROUP arasında sağlık alanında işbirliği anlaşması yapıldı.

info@karadenizekonomi.com / 4.05.2017

Sağlık Alanında Ordu ile Katar İşbirliği

 Her iki tarafın yöneticilerinin de hazır bulunduğu imza törenine Katar yazılı ve görsel medyası da yoğun ilgi gösterdiler. Atılan imzaların ardından heyetler karşılıklı hediyeleştiler. 

Anlaşma hükümleri gereği; Umut hastanesinin kendi marka ve logosunu kullanma yetkisi verdiği Al-Wehda grup bünyesindeki 7 klinikten en 

işlek ve merkezde bulunanı Umut hastanesine sağlık hizmeti sunumu için tahsis etmiştir. Her ay belirli periyotlarla Umut hastanesi uzman doktorları adı geçen tam tıbbi teçhizat donanımlı sağlık kuruluşunda teşhis ve tedavileri işlemleri uygulayacaktır.
İlgili hekimin operasyon kararı halinde, ameliyat işlemleri Umut hastanesinde gerçekleştirilecektir.

Umut hastanesi, iki ülke ve firmalar arasında ticari gelişim için hasta/refakatçinin havalimanı karşılama ve konaklama düzenlemelerini ücretsiz sağlayacaktır. Protokol metnine göre; Al-Wehda şirketi, Katar ülkesinde pazar boyutunu artırmak amacıyla gazete, dergi, televizyon vb. çalışmaları yürütecektir.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar