THY’den sağlık çalışanlarına yüzde 40 indirim

THY coronavirüsle mücadelenin en önemli meslek kesmi sağlık çalışanlarına özel kampanya başlatarak biletlerde yüzde 40 oranında indirim yapılacağını duyurdu.

info@karadenizekonomi.com / 9.06.2020

THY’den sağlık çalışanlarına yüzde 40 indirim

Türk Hava Yolları, yeni tip coronavirüsle mücadelenin en önemli meslek kesmi sağlık çalışanlarına özel kampanya başlatarak biletlerde yüzde 40 oranında indirim yapılacağını duyurdu. Türk Hava Yolları, bu kampanyayla dünyanın dört bir yanında çalışan tüm sağlık personelinin, THY'nin web sayfası ve mobil uygulamasından alacakları biletlerde yüzde 40 indirimle seyahat edilebileceğini ifade etti.

Konuyla ilgili resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, ‘’Covid-19 salgınıyla kahramanca mücadele eden sağlık çalışanları sayesinde yeniden gökyüzünde sizinleyiz. Türk Hava Yolları olarak bu fedakarlığa, onlara özel bir kampanya ile teşekkür etmek istedik. Tüm sağlık çalışanları için % 40 indirim kampanyası başlattık’’ şeklinde açıklamada bulundu.


 

 

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar