Toksöz Holding Önsel’e ödül verdi

·TOKSÖZ Holding İnsan Kaynakları (İKA) Yönetimi, 10 yıldır başarılı bir yöneticilik performansı gösteren Sanset Sagra Ordu Şube Müdürü Teoman Önsel’e ödül verdi.

info@karadenizekonomi.com / 27.12.2017

Toksöz Holding Önsel’e ödül verdi
Sanset Gıda Sagra A.Ş’de Ordu Şube Müdürü olarak görev yapan Teoman Önsel, Toksöz Holding yöneticilerinin onayı ile ödüllendirildi. Firmada aralıksız olarak 10 yıldır yöneticilik yapan Önsel’e ödülü İstanbul’da Pullman Otel’de düzenlenen gecede takdim edildi.

Toksöz Holding’in 2007 yılında TMSF’den açık artırma ile aldığı Sanset Gıda Turizm San. Ve Tic. A.Ş’ne (Sagra) ilk atadığı müdür Teoman Önsel olmuştu. 2007 yılında Şube Müdürü olarak atanan Önsel, şirkette o tarihten itibaren aralıksız olarak çalışıyor.

Önsel’e, 10 yıllık hizmet süresi ve performansı dikkate alınarak yönetim kurulu onayı ile ‘10. Yıl Kıdem Ödülü’ İstanbul Pullman Otel’de düzenlenen gecede şirketin İnsan Kaynakları yöneticileri tarafındın törenle takdim edildi. KARADENİZ EKONOMİ

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar