Vali İrfan Balkanlıoğlu, düzenlenen iftar programında iş adamları ile bir araya geldi.

Balkanlıoğlu''Milletimiz,devletimiz gücünü iş adamlarından geliyor''

info@karadenizekonomi.com / 3.07.2015

Vali İrfan Balkanlıoğlu, düzenlenen iftar programında iş adamları ile bir araya geldi.

Doğa Kolejinin restoranında düzenlenen iftar programına Vali İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor, ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin ve iş adamları katıldı.

Yemekte iş adamlarına hitaben bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Bu memlekette iş adamı olmasa, istihdam olmasa, ihtiyaç sahibi insanlarımız 

nerede iş bulup da evine ekmek götürecek. İş adamına ilgi, itibar göstermek, onların önünü açmak, istihdam kapılarına yol açmak, ilgilenmek önemlidir. Üretken, istihdam yaratan, devletimize vergi veren ve bu devletin velinimeti durumunda olan iş adamlarımıza bizim her zaman ihtiyacımız var” diye konuştu.

“Müteşebbislik, kazanç temin etmek haklı bir güdüdür. Bu olmadan ne çalışır, ne üretir, ne de istihdam sağlar. Sizler üretecek para kazanacaksınız ki, ülkemiz de para kazansın, vergileriniz sayesinde hazinelerimiz dolsun, yatırımlarımız olsun” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”Milletimizin, devletimizin gücü nereden geliyor? Sizlerden geliyor. İş adamlarına ilgi, itibar göstermekle aslında bu memlekete, bu memleketin ihtiyaç sahiplerine, işsizine itibar gösteriyoruz. Siz değerli iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İş adamları adına söz alan ORDUSİAD Başkanı Kadir Engin de yaptığı konuşmada, ”Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun konuşmaları biz iş adamlarını son derece mutlu ve motive etti. Gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar