"TUTEKST, Ordunun İş Güvenliği Ekipmanları Tedarikçisi Olarak Hizmet Vermeye Başladı"

Arısal şirketine bağlı iş güvenliği ve tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren Tutekst, Ordu'da hizmete açıldı. Firma sahipleri Ümit Metin ve Emre Tenteoğlu, çalışma hayatı olan tüm sektörlere hizmet verdiklerini belirtti.

info@karadenizekonomi.com / 16.05.2023

Şirketin sağlık, ağır sanayi, tekstil gibi sektörlerde ihtiyaç duyulan iş güvenliği ekipmanları satışı yaptığına da değinen firma sahipleri, sadece elbise değil iş güvenliği için gerekli olan tüm ekipmanların satışını gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Arısal Tekstil, 1993 yılında iplik, dokuma, kumaş alanında sektöre giriş yaptı ve 2016 yılından bu yana iş elbiseleri ve iş güvenlik ekipmanları alanında hizmet vermeye devam ediyor. Arısal İş Güvenlik Ekipmanları üretim sorumlusu Gonca Arısal ve işletme ortakları Ümit Metin ve Emre Tenteoğlu, çalışma hayatı olan, iş hayatı olan bütün sektörlere hizmet verdiklerini ve sağlık, ağır sanayi, tekstil, iş güvenliği ihtiyacı olan bütün sektörlerle çalıştıklarını belirttiler.

Arısal İş Güvenlik Ekipmanları işletme ortağı Ümit Metin, özellikle iş güvenliği ekipmanlarında çok iddialı olduklarını ve ürün çeşitliliklerinin çok fazla olduğunu söyledi. Şirketin amacının çalışanlara en iyi ekipmanı en iyi şartlarda ve en iyi fiyatlarda sunmak olduğunu vurguladı. Ayrıca Karadeniz Bölgesi'nde iş yerlerinin çok fazla olmasına rağmen, doğru hizmet verecek firma sayısının az olduğunu düşündüklerini belirtti.

Arısal İş Güvenlik Ekipmanları işletme ortağı Emre Tenteoğlu ise hem tekstil olarak hem iş güvenlik ekipmanları olarak böyle bir işletmeye ihtiyaç olduğunu gördüklerini ve kaliteli malzemeleri daha ucuza ve daha hızlı bir şekilde müşterilere sunmak için işletmeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Ürün gamının geniş olduğuna dikkat çeken Tenteoğlu, el, ayak, baş ve vücut koruyucuları gibi ekipmanlar yanında üzerinde giyilen iş elbiseleri ve kıyafetler de sunduklarını sözlerine ekledi.

Arısal İş Güvenlik Ekipmanları üretim sorumlusu Gonca Arısal ise iş güvenliğinin önemine vurgu yaparak, zor bir iş olduğunu ancak ellerinden geldiği kadar doğru zamanda, doğru yerde, doğru üründe bulunacaklarını belirtti.

Asel Gürsoy

Kapat
× Anasayfa Abone ol Tüm haberler Ekonomi Bölgesel Şirketler Gündem Belediye Sektörler Politika e-Dergi e-Gazete Web TV Künye Karadeniz sohbetleri Yazarlar